Opaaaa,ma svaka tebi castt zenooo!! 24 h🤕😱😱😨😵
Al neka si obavila i to je to sad ,nadam se da ces se odmorit ,skupit snage,pojest nesto i polako samo.
Brzo ce ti dan prolazit vjeruj 😘😘
CESTITAMMMMMMM💝🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎇🎆
Napisi 😃
Hahaha ti vjerojatno kao i ja doma umjesto da odmaras ,napravis neke sitnice ono stavis ves prat,sude,stijis dugo?
Tako barem i sama iako mi dode mama skuhatni sveki a zato navecer kad trebam sjest da dojim Mihaela e onda se dere on i skupa s njim i ja 😂😂
To si sve uspjela obavit u matici rodenih? Pa vrhunskiis.
Sva papirologija na jednom mjestu😁 divno..
Opaaaa,ma svaka tebi castt zenooo!! 24 h🤕😱😱😨😵
Al neka si obavila i to je to sad ,nadam se da ces se odmorit ,skupit snage,pojest nesto i polako samo.
Brzo ce ti dan prolazit vjeruj 😘😘
CESTITAMMMMMMM💝🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎇🎆
Napisi 😃
Hahaha ti vjerojatno kao i ja doma umjesto da odmaras ,napravis neke sitnice ono stavis ves prat,sude,stijis dugo?
Tako barem i sama iako mi dode mama skuhatni sveki a zato navecer kad trebam sjest da dojim Mihaela e onda se dere on i skupa s njim i ja 😂😂
To si sve uspjela obavit u matici rodenih? Pa vrhunskiis.
Sva papirologija na jednom mjestu😁 divno..
Da,neemam mira 🙈🙈 al sabrat cu se malo..
Je, sve to sredis tamo u Petrovoj 😁
Moramo se sabrat inace nebu zaraslonkak treba😁
Odlicno😁bae nesto u ovoj drzavi da valja
Moram priznat da osjetim kak mi se vraca zdjelica itd jer me trgat zna..prvo sam mislila da je od epi.al je prenisko za to
Moram priznat da osjetim kak mi se vraca zdjelica itd jer me trgat zna..prvo sam mislila da je od epi.al je prenisko za to
Ja nemam nikakvih bolova, osim sto mi se tu i tamo grci maternica dok se izdajam 🤷
To je normalno i zdtavo jer se tak vrati u normalu maternica.to je kod mene isto kad dojim.
A pojma nemam ko ce ga znat,bas zna trgat na momente al sve je to dobro naspram epizio.fakat ak ne popil lekadol pece za poludit.nekad mislim jel dobro to dole,da se nije upalilo.sve bi pogledala al me trta i ne vidim bas hahaah.
A ujuttro ko da nis nije😂
Ja sam se usudila tek dns poglledati situaciju ogledalom dole. I zao mi je sto jesam 😱😭😭
Uzas jebeni..uopce ne znam jel sve okej😟 ko to pregledava? Patronazna?
Jos nisam vidjela svoju,mamu sam trazila i sveki posto je ona njegovatelklj da virne..kaze sve pet..
Ugl kolko sam skuzila nesmije bit nateceno jako i crveno.ako to nije onda je sve pet..
Neke patronazne oce pogledat a neke ne..moja se nije nudila. Razmisljala sam cak da ju pitam kao sigurnost al nekako svakim danom sve vise dlacice rastu da oprostis pa neznam kak ce i vidit a mislim da i to utjece na ranu i peckanje.
Razmisljam cak da trazim u pon i bivacin mast ili sprej pa da i s tim tretiram za svaki slucaj..
Bome je to sve i mene potaknulo da idem vidit kak zgleda..malo ono hahahaha cudni da..
Konci su bijeli kolko sam skuzila i imam osjecaj da na jednom djelu to sto vidim je pukao koncic ili tako treba bit ja neznam jahahaa al nema veze bude se tkivo spojilo,nije crveni i od kad sam prestala koristit vir (2) dana da vam budem iskrena punoo puno manje me boli i pece...
Ovu ranu se moze tretirat i sa oraskom kojeg imamo za bebin pupak👌😁
Sortiraj odgovore
Najstariji