Bome je muz kupio vrecice njihove hahhaha i posudice koje cak i imam od prije al sam negdje stavila i nez di🤷😄😄😄
Dobro ti kazes da ide ponuda potraznja al veli banica on ne tereba vise od tog jer on jede puno i cesto a to sto samnse tamo izajala ko krava jer su me plasili da necu doma ic da razbim te kvege e tako je jos jace buknuloa jer sam izdojila jos i tijelo je mislilo premali mlijeka ,kad je to sve pocrvenilo,peklo,nesti presttasno,prepala sam se jako,dosli smo doma a ja plakala ko kisna god.da kad ce to stat😭
Tamo mi nisu nis pokasnili ,neko kaze ovo,sestta ono,pitam dr on nes deseto ,osjecala sam se zgubljeno.
Danas mi patronazna isto kaze da ne izdajat sad.tek kad prode svebi onda ak negdje idem pa izdojit jednu dojku ali malo ne puno..
Kaj se rane tice e pa to isto ,imam bocicu s vodom pa kad pisam malo splahnem al cim lezim il nes il krv ide i evo ga.pricam s octaniseptom isto i immam rivanol pa i njega znam stavit koji put😄
Grozno mi je to sad,bilo mi je bolje prije imam osjecaj al samo sam lezala a sad i skini Mihaela pa ga obici,pa da podrigne itd...
Jedino mi se cini a neznam stvarno,kao da danas ima neki rast ajmo rec.pije zadnja dva dana jako jako puno i cesto ,piskio je danas puno puta i bome namoci jako pelene ,a bio ke strasno nervozan.nisam sigurna jel mu nije sjeo rucak ili casa soka od narandi(patronazna rekla moze ) ili salica kave ..ugl baa je bio neevozan i plakao puno i dugo i nikak mu dat cicat kad je sav eazmahan s rukicama pa mi cice pogrebe sve s nokticima
Kad si ti rezala noktice? Rano je jos znam al sve pogrebucka a rukavice nikako ne zeli
Kak se kupusa tice eeee probala ja danas,smrdi minto zelje al vidis nisam rezala za bradavicu-.-
Budem sutra opet
Imam i obloge tople i hladne za grudi ,kremu za bradavice .ful oprema hahahaaah
Sara vidim da si se opremila kak se spada 😂 tak sam se i ja. Kad ti nastanu kvrge to je zapelo mlijeko i ako se ne izvuče van nastaje mastitis. To ne želiš jer navodno boli da suze cure. Ti kad izdajam ne moraš do te mjere da ti se dojke isprazne već samo da se makni kvrge jer nalet mlijeka je toliki da ga tvoje dijete u ovoj dobi još ne može poklopiti, previše mu je.
Možda ima skok u razvoje 3/6/9 dana pa mjeseci Itd. Tada jače sisaju i svakakvi su. 🦘🦘🦘🦘🦘
Skakat će ti puno, baci si malo pogled na neku literaturu ak ti se da citati.
Noktice smo rezali već nakon nekoliko dana jer su rasli i nisam htjela da se pogrebe a oštri su ko mali ziletici.
Režemo ih gotovo svaka tri dana osim na nogicama, to smo dugo čekali da izrastu da im porezemo
sara, drago mi je da si se javila :)
sutra mi je pregled opet, da... nema naznaka koje bih osjetila da nesto krece..
drago mi je da si odspavala 3 i pol sata hehe
morate se sad svi skupa naviknuti jedni na druge i bit ce to sve ok :)
isuse, fkt se nadam da me nece rezat i sivat jer ovo zvuci koma sa tim savovima...
--
a to za nokte, postoji li neko logicko objasnjenje zasto svi govore da ih ne treba rezati prvih mjesec dana? pa dijete izgrebe i sebe i sve nas...
---
i kupus obavezno, ja sam stavljala i kupus i hladne obloge nakon operacije i fkt je pomoglo jako da se upale smanje... u bolnici su rekli nek stavljamo kupus, znaci to je preporuka doktora.
Ja sam tolko zauzeta izdajanjem/hranjenjem da niss ne stignem...uspijem bacit oko na forum al ne i komentirati 🙈
.
Valkris sretnooo da se vise pokrene kako treba😁😁
.
Sara ti si se ufurala😋 kako je tebi rana dole? Ja jos uvjek jedva sjedim i dbs sam krivi potez napravila i malo se raskrvarilo😭😭 nez sta tocno...pospricala sam octaniseptom..i jos ti ulosci mi to iritiraju. Najbolje bi bilo sa dole nemam nista...al nemoguce.
Na kojima si ti trenutno?
sara, drago mi je da si se javila :)
sutra mi je pregled opet, da… nema naznaka koje bih osjetila da nesto krece..
drago mi je da si odspavala 3 i pol sata hehe
morate se sad svi skupa naviknuti jedni na druge i bit ce to sve ok :)
isuse, fkt se nadam da me nece rezat i sivat jer ovo zvuci koma sa tim savovima…
–
a to za nokte, postoji li neko logicko objasnjenje zasto svi govore da ih ne treba rezati prvih mjesec dana? pa dijete izgrebe i sebe i sve nas…
—
i kupus obavezno, ja sam stavljala i kupus i hladne obloge nakon operacije i fkt je pomoglo jako da se upale smanje… u bolnici su rekli nek stavljamo kupus, znaci to je preporuka doktora.
Pa to bas bude ko zilett,neko stavlja rukavice nrp al moj to necee.
Drzim ti fige da prodes bez saviva bar tih vanjskih jer njih najvise osjetim..
Jel ima novosti danas ??? Nikako da se javim al bas mislim ontom kako je s tobom?
Ma daj? Eto kupus pobjeduje,bome nisam pojma imala da to zbilka tak pomaze provjereno...😃😃 probala sam jedan dan i bilo je dobro ujutro al nisam ponavljala jucer jer je mali imo taj skok sta Julie kaze pa nemrem svako malo s kupusim a on bi cico..
Da bas to sto sini rekla mi je patronazna rekla,malo samo ako imam osjecaj da je jos napeto,ne previse jer tijelo onda misli da treba opet toliko mlijeka i opet puni puni...
Kad ne pocica ee pa te cice s oprostenjem su kamen kamen,tocno osjetim ds nema vise di se punit😂
Sad kad sam doma i rodila tocno se sjetim svakog tvog savjeta😄 ❤
Ja sam tolko zauzeta izdajanjem/hranjenjem da niss ne stignem…uspijem bacit oko na forum al ne i komentirati 🙈
.
.
Sara ti si se ufurala😋 kako je tebi rana dole? Ja jos uvjek jedva sjedim i dbs sam krivi potez napravila i malo se raskrvarilo😭😭 nez sta tocno…pospricala sam octaniseptom..i jos ti ulosci mi to iritiraju. Najbolje bi bilo sa dole nemam nista…al nemoguce.
e bas sam te to htjela pitat haahhaah😂
Tak sam i ja pri ulasku u auto krivo ispruzila nogu i bome 3 dana muka..
Kad stavim uloske pece covjece ,isto bi bila gola al nemrem jee pece i tak jer su dlacice pocele rast i onda sve pika mislim.
Danas prvi dan da mi je lakse bas,tusiram se dvaput dnevno i probam dole malo rasiritbsa strane dibje sve oki panokrenem tus prema koncima,lagano stavim sampona nekog blagog okolo rane da te koncice od uloska i vatice maknem jer samo s vodom nejdu,a iza svakog pisanja imam bocicu s vodom pa kad sam gotova si izlim tu vodicu da sperem urin i onda octanisept,imala sam doma i dermazina al neznam kak ide jel na recept,proucim jos pa javim,to je krema sa srebrom i kad to namazem ne pece jako.
Sto vise lezim to me manje pece al kaj nemrem sam lezat
Koristim vir 80 jer su mi najmeksi
Ee i da,nemoj sjedit nikako,uvijek na trtici ili polusjedeci i kad ides na wc tam se osloni na nogu di nemas savova
Ja sam tolko zauzeta izdajanjem/hranjenjem da niss ne stignem…uspijem bacit oko na forum al ne i komentirati 🙈
.
.
Sara ti si se ufurala😋 kako je tebi rana dole? Ja jos uvjek jedva sjedim i dbs sam krivi potez napravila i malo se raskrvarilo😭😭 nez sta tocno…pospricala sam octaniseptom..i jos ti ulosci mi to iritiraju. Najbolje bi bilo sa dole nemam nista…al nemoguce.
jos izdajas,jel papa ovak ? Bar malo..
Jooj slatko,usijes kaj spavat po noci?
Julie kak ste se prvi put kupali? Jesi pazila bas ono da bude tolko i tolko stupnjeva ili po sebi onak probala?
Sto se tiče sjeda probajte onako ko na bok, bit će najlakše, vir sam se ja bojala jer sam čula da se konci znaju upetljat u mrežicu, ja sam libresse kad sam došla doma ali imala sam samo dva sava.
Kupala sam malog tek nakon sto je pupak ispao
A temp koristim onaj najjeftiniji, bebe ipak vole stupanj toplije nego pokazuje termometar tipa na mojem (iz Mullera ima ona oznaka koja je kao idealna ali eto stupanj toplije je njima bas ono a i to kupanje zaista kratko traje.
Patronažna mi je dala savjet da kad ga okupan i posusim kosu ručnikom da stavim kapicu i nek bude nekih 10-ak min. Kad su bebe tako malene brzo im opada tjelesna temp pa zato
Sortiraj odgovore
Najstariji