Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 16:55

Valkris

Ne ne, ja sam ti doma i cekam 😉 isla sam jucer 2x gore na pregled
    Joj super, ja isto hocu da on bude cijelo vrijeme sa mnom

Bit ce,bit :)
    Julie thanks😊 bas ssm joj sad zamjetila u kutovima okica malo zutoce...
    Ajde nadam se da cemo brzo 😍

S@r@
    09. Veljača 2020. 17:18

damnarexx

S@r@

U jebatee.da te utjesim nisam ni ja bolje s hodom hahhaa,jos kak nemrem nis za bolove jebeno me boli tu se prevrcem ko princeza na zrnu graska xD

Bebica plakala puno?
    Covjece ti vev domeka idess opaaaala💪👍 bas dobro
    Vizita i oko 12 kuci😄😄
    Jesi uzbudena?

Bit ce svakim danom sve bolje :)
    Pazi, nemoj se zakasljat ili kihnut..imala sam feeling da ce se sve raspat dolje.
    -
    Taman rekli na viziti mozete doma, i nakon 1h ulazi drugi doktor i kaze da je na granici bili rubin i da bi om da ostanemo pa ujutro ponovimo nalaze. Ja se slozila, radi malene naravno. Ej dode mi da placem 😪

Hahhaha hvala za savjet,puhanje nosa je bilo koma sad vec nekak aal smijanje. Katastrofa

Evo moram priznat da duram bol na lekadolu i nemrem vjerovat da me lekadol tak puca,rekla sam nek vade epiduralni kateter jer sam imala mogucnost da ga ostave da mi daju anestetik kroz dan al kak su mi ga u 2 dali jer je bolilo ludo,nije djelovao na sve neg sam na desno i to butinu a meni rezano lijevo ..do jutra sam plakala od bolova i cekala do 13 da mi daju i na kraju kad su se sjetili mene nije tak vise boljelo xD pa sam rekla nek maknu da ne dobim jos nes putem katetera od epi...zbog njega se nisam ni kupala..

Nemrem vjerovat,pripremis se da ides i onda ne:/ potpuno te razumijem jer ono doma je doma,jos ak nisi sama u sobi onak nije ni to bas ekstra..

Jel ide na bolje sa papanjem?

S@r@
    09. Veljača 2020. 17:24

Valkris

Cestitam Sara 💞🥰😍💞💞
    Mene su oko 18 spojili na ctg u unutarnjem hodniku (ne onaj kod vrata odmah) i cula sam poneki 'aaaaa' hahha
    I super sto si bila solo u sobi da odmoris malo od maratona 19h 🤦‍♀️🤦‍♀️ svaka cast
    Ma i ja kazem da taj njihov ctg nije neko mjerilo boli nego zatezanja maternice i naravno da svi isto ne osjetimo 🤷‍♀️
    Ja sam isto uzasno spavala, zgaravica me mucila, sanjala gluposti jos… Pun je mjesec pa valjda utjece 😂😂
    🤞🤞 Da idete doma danas.
    Sara, jesu ti doveli bebaca? Polako krece zaljubljivanje? 😍
    E da, u kojem trenutku ti je muž dosao i jel mogao bit s tobom od pocetka trudova npr/cim te dovezao?

hvala...ma oko mene su bile sve neke zene kaj su se derale i tak me to uspanicilo u trenutcima da sam mislila da necu moc kraj izgurat a kraj je bio brz full..

Cula sam sam u pol 18 sestre kao dosla na ctg zena od jutros,reko znam ja koja je,reko jos nek ona i sve u istom tj hahahah😄,
    Ovisi od sestara za muza,meni je tipa receno da mogu zvat odma ak ocu(iza te nocne,nocna smijema je bila koma znaci katastrofa),nisam zvala dugo,muz ludio pa je doso oko 12-13,otiso oko 17 pa doso za sat i pol i onda smo odgurali kraj,potpora sam takva😄😄,zovi ak bus mogla jer znaci samo kaj ti vode doda..
    Jedino je budalica rucao tjesteninu i pelate jer kao to ja ne volim pa kad me nema da se zgusta a stavio je cesnjaka unutra ...on je meni tako smrdio hahaaa zadavila bi ga ono hhahaa

Dr kaj si rekla da te gledo je i mene gledo u momentu i to je bilo ono uzas nad uzasima,u trudu onak ko da sam krava ...
    Razumijem onda na pregledu kak je tebi bilo

Klistir recimo nisam ni dobila uopce,malo sam osjetila da sam kakala prije spustanja bebe al fakat malo i bas me bilo briga 😄

S@r@
    09. Veljača 2020. 17:28

i jos nes kaj je meni recimo bilo nez kak je curama,disanje ti ful znaci zbilja,to sam odradila bez babica al me savjetovala anesteziologica da definitivno disem pred kraj kroz zube ne ko pas i da ne stiscem madrac kreveta u trudu..onda sam lupkala po madracu jer malo se grcis kad je kraj..skoro cijeli porod sam bila na pilates lopti i stajala pa ti to preporucam,bolno je ful al ide brze i ono trudovi su jaci tad pa ima ucinka.
    Ak ti nude epi a zelis odma nek ti stave ,nemoj cekat,nemoras uzet dozu al bitno da imas jer onda kad te sivaju dobis tak finu dozu da neznas za dole nis

S@r@
    09. Veljača 2020. 17:28

damnarexx

Valkris

Ne ne, ja sam ti doma i cekam 😉 isla sam jucer 2x gore na pregled
    Joj super, ja isto hocu da on bude cijelo vrijeme sa mnom

Bit ce,bit :)
    Juliethanks😊 bas ssm joj sad zamjetila u kutovima okica malo zutoce…
    Ajde nadam se da cemo brzo 😍

Uh drzim figee da bude sutra to dobro 💪💪😘 drzi se jos samo nocas .za cas bude.ti doso neko u sobu?

Julie
    09. Veljača 2020. 17:43

Damnarex sto vise dojiti i biti uz prozor/danje svjetlo i bit će to sve super. Koliki je bilirubin? Jesu ti možda rekli?

Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 23:11

Sara dobila sam jucer cimericu.
    Julie pokusavam dojiti sto vise, al brzo zaspi pa ju budim..ugl i tu se mucimo.
    Za prozor nis mi nisu rekli, a bilirubin su rekli da je samo granicni i da bi voljeli ga provjerit sutra ujutro.
    Al pozutila je..vidim i bez danjeg svjetla 😟 jel znas kolko dana se ostaje? Cirka? 2-3? Cisto da se znam pripremit psihicki.

Damnarexx 🌺
    09. Veljača 2020. 23:12

Sara nisam tvoje citala..kad uhvatim vremena procitam.. idem probat ubit oko. 😘

Julie
    09. Veljača 2020. 23:47

Moj sin ti je isto bio žut i pedic nam je rekao samo dojiti da se to sto prije ispiski, stavljati uz prozor da danje svjetlo odradi svoje. To su mi u rodilištu tekli i doma patronažna. Mislim da bi mogla dan, u principu da samo malo opadne. Prate s onim aparaticem

Damnarexx 🌺
    10. Veljača 2020. 06:54

Uf jos jedna besana noc. Sad su mi se cice napunile i drugaciji joj je hvat i pozivcani brzo.
    Hvala Julie srce si 😘
    .
    Valkris stanje?
    Sara mene su sivali pod lokalnom anes.al nije sitgla djelovat pa sam svee osjetila.
    Kako se ti snalazis s bebacem? Curka decko? :D
    A mi se mucimo s papanjem...
    Za sad je pala sa 3350 na 3080... 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.