Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    12. Veljača 2020. 08:50

Di ste zene? 🤷

Julie
    12. Veljača 2020. 09:08

Damnarex idete kućici? Jel bila vizita? 

Damnarexx 🌺
    12. Veljača 2020. 13:51

Julie

Damnarex idete kućici? Jel bila vizita?

Daaa🥰🥰🥰🥰 juhu!!

Valkris
    12. Veljača 2020. 14:14

Damnarexx drago mi je da idete doma. 🥰
    Sara, di si?
    Kod mene se cervix smanjio. I ništa drugo se ne dogada. Otvorena 1 cm 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Čekam i dalje.. 

S@r@
    12. Veljača 2020. 21:13

Mislim stalno na vas al nikako da natipkam ,jucer cijela drama,pa bake i djedovi dosli,pa onda s muzem cavrljala i eto danas sam na nogama malo bila ....od kako sam jucer isla doma i sjela u auto na neki polusjedeci tak me pece dole i ne pomaze lupocet toliko jer sad vec zateze rana kako radi svoje.
    Nemogu ni zamislot kako je kad je vise savova jer ovo je koma,poslije s*a*** moram pod tus hahaaha nemrem se obrisat..i dlacice rastu pa ono..imam i sav kod drazice da budem fina alnsam dobro napipala pod tusem (ne usudim se pogledat jos) e to ni ne osjetim.

Opaalaa fino da ide kroz izdajalicu,to je fantasticno i dobro zapravo od starta 😄😄
    Jako sam sretna kaj ste otisli domeka i nadam se da si ovak ko i ja sva uzbudena jer je sad to vec ta atmosfera kad dobis da imas bebicu 😄😄😄

Prvi put sam odspavala 3 i pol h ,sinoc i presretna sam hahahha😄😄...
    Dobro nam ide cak i bolje,samo su cice sranje i zato sam se izdajala i kupila isto neku izdajalicu ;tomme tippe i vehunska mi je no patrinazna veli ne se izdajat u mom slucaju.
    Dobila sam ko upalu kao nastaje kad se cice naglo pune jer beba dosta cica tako rano a i kod mene je mlijeko islo od prvog dana a curkalo i prije poroda dosta po grudnjaku itd...
    Jedno pricaju u bolnici a drugo patronaza ...nije ni bitno,samo njihovo masiranje dojki je nehumano ,nepotrebno..
    Od njihovog zas ste nise izdajali,imate kvrge morate izmasirat inace nema doma,ja masirala kak su rekli i onda je buknulo jer je ispalo da je potraznja jos i veca..dakle doma sam isla sa cicama ko kamen a boli pun k..sam kaj ne puknu...

S@r@
    12. Veljača 2020. 21:58

Valkris

Sara, di si?
    Čekam i dalje..

Bude mozda iznenadaa😄 

S@r@
    12. Veljača 2020. 22:02

S@r@

Valkris

Sara, di si?
    Čekam i dalje..

Bude mozda iznenadaa😄

Kad je iduci pregled?😄koji dan pada petak?

S@r@
    12. Veljača 2020. 22:12

Kazu obicno nekima ko proljev pa se sokitaju.nemres znat.di najvise udari.
    Tipa mene je na leda dole.komaa al sam to mogla.kad je krenulo i trbuhu isssss to je katastrofa

S@r@
    12. Veljača 2020. 22:16

Julie

Sara hodanje nije poželjno i neko naprezanje tipa stepenica zbog spuštanja maternice, može se dogoditi da se ide na operativni zahvat. Mene je pitala posto živimo na 4 katu bez lifta zakaj sam išla malog prijaviti tak brzo reko super se osjećam pa mi je to objasnila.
    Stepenice su koma za to recimo

Nas kaj danas sam ae bas zapitala jer me bas ranica boli dole tj pece di su sivali valjda 🤷🤷 kaj curi sekret po savovima ..
    Veoma neugodno

Julie
    12. Veljača 2020. 23:44

Damnarex bas mi je drago da idete kućici 😊😊😊
    Sara nalet mlijeka dolazi sisanjem ne masiranjem, ponuda/potražnja. Po meni daj da sisa a višak izdoji i kupi si vrecice (ja imam Avent) pa si zaledi i spremaj za kasnije kad ćeš Trebat ići nekamo ili za dohranu, kaj god. Trebat će ti.
    Jako kod takvih upaljenih grudi pomaze kupus. Istučeš baticem list i izrezi rupicu za bradavicu jer ne smije na bradavicu i drži, on izvlači upalu.
    Sto se rane dole tiče pecka te sol u urinu, slobodno si špricaj Octaniseptom. Meni je tuš pomagao, naravno ne nakon svakog pisanja al bi si znala isprati dva, tri puta dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.