Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    14. Veljača 2020. 16:01

Eee supac,cisto da se orjentiram kak da za vodu znam😜😜😜😜
    Dok cekamo pupkic brisemo se svaki dan jer se jako zapisa.tolko mokri da nemres vjerovat,napuni pekenu cijelu i cim je neks druga ne pase,pampers i to jee

S@r@
    14. Veljača 2020. 16:06

Kod mene su dvs dole isto ..o 1 ak se ne varam nabusni unutra i iz nutra 4 sava ...to unutra ne osjetim
    Kolko ti je trebalo da zaraste?ono cca da je prestalo boljet?😂😂😂

Valkris
    14. Veljača 2020. 16:15

Bok curke, ja evo u radaoni od jutros.. Na dripu 😔 otvorena samo 4 cm 🤦‍♀️

Javim se ubrzo nadam se 🤞🤞

Damnarexx 🌺
    14. Veljača 2020. 17:14

Valkris aaaa sretno 🥰🥰 polako, ic ce dalje :)
    Danas se mazis sa bebicom! 😍🥳
    .
    Sara ja ti se vecinom izdajam i hranim ju..a tu i tamo ju stavljam na cicu da se uci, il povuce par puta pa zaspi ili krene histericno plakati jer joj ne uspijeva uhvatit bradavicu kako treba..
    Al ne odustajemo 💪
    Sise, silikoni🙈 tocno osjetim kad se pune i stvrdnu..odmah izdajalica🥴
    Sto se tice rane, luda sam. Pecka me, zateze..da nemam to, bila bi odlicno osim sto ne spavam🤪
    Fkt se dobro i spremno osjecam😁✨
    Sto se tice ulozaka, ne koristim vise Chicco uloske jer ne krvarim toliko pa kombiniram dnevne i obicne za mengu al kad mi tako iritiraju ranu 😭
    Probat cu i ja to s bocicom 😋 rekla mi je i babica i patronazna da ne spricam s nicim, pa ni necu...
    Jedva cekam da bude makar mrvu bolje. Ovako me zeza i dojenje u polozaju kolijevke itd.
    .
    Mi obavili prijavu u maticni ured i odusevili se kako se dobije sve na jednom mjestu😍 (cudo za nasu Hrv)
    .
    Julie neke specijalne Libresse ili obicne za mengu? :)

Julie
    14. Veljača 2020. 20:39

Sara ne želim te sad zbrditati ali meni su recimo šavovi otpali oko 10 dana ak se ne varam, ali kad sam došla na uzv i papu 6 tjedana nakon poroda ranica mi pukla pa je bilo opet malo krvi i dobila kremu za to. Budeš vidjela kak će kod tebe 🙂
    Damnarex ma obične, ja sam isto Chicco prije ovih.
    Valkris sretno

S@r@
    14. Veljača 2020. 21:21

Valkris

Icuceee to je to,tvoj dan,kako duras? 
    Drzz seee ,mozes ti to iako ti sad nis ne znaci to kaj ti pisem jer je tamo na stolu napeto...samo mirne glave i sve bude nekako😘
    Partner te bodrinja se nadam,koje su ti babice ? Si pohvatala kaj? Dobila epi?ako smognes snage i lakse ti bude pisi nam

Probaj mozda naspricat ,meni je lakse od lad octanisept stavljam,nije mi tak uzareno ili probaj samo tu vodu pa vidi,
    Smijat ces se al skuzila sam jucer da kad se tak otuskam,malo fenom dole i bude suho fino ne pece bar neko vrijeme
    Mogla bi i ja neke uloske klasicne kupit,nisam ni razmisljala,ove su mi kao zato kaj su meki i prozracni ..
    Tipa ja danas curim jako,malo sam stajala a isto ono napravim neke sitnice i aad strahujem jel sve oki dole..

Uhh 10 dana nije strasno,jel pregled nakon mj.dana bolan? Tog me bas strah 

Za spavanje te kuzim,meni se sinoc posrecilo i odma sam ko srna ahaah😂🙀
    Hahah eh te cice,moje au bile male uvijek i sad si mislim ee blazene moje male hahah😃
    Beba bu se privikla,tak je i moj spavao pa nes malo pa opet spava a onda kad je krenuo,sas zna bit perioda da ga unutar 2 h 4 puta dojim ..nekad svakih sat vremena ..

Ee bas o tom maticnom razmisljam,tam dodes s otpusnim jel? I kaj si sve tam zbavila? 
    😄😄

S@r@
    15. Veljača 2020. 00:21

Valkris

Nadam se da si do sad rodila i da si sa bebicom ,nadam se da nije doslo do carskog.napeto je napeto,svako malo provjeravam ima li novosti 

Valkris
    15. Veljača 2020. 04:54

Ej curke.. Rodila ja na jedvite jade u 1:55 bez carskog, nakon 24h muke. Kasnije ispricam detalje.
    Bebaca su odnijeli na grijanje 🤷‍♀️
    Ja sam potpuno iscrpljena, idem probati odspavati 😘😘

Damnarexx 🌺
    15. Veljača 2020. 06:51

Weeee čestitkeee 🥰🥰🥰🥰🥰
    Ja mislim da ja jos nisam napisala svoj porod 🤦🤔 barem mislim🙈 budem dns kad ulovim vremena :)

Damnarexx 🌺
    15. Veljača 2020. 06:54

Sara dobili smo domovnicu, rodni list, prijava na hzzo, prebivaliste...💪
    Pokusala sam ono s bocicom..super je :D dns cu se max stedit po stanu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.