Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    31. Siječanj 2020. 17:20

Julie

Sara vrijedi, mali moj je jako reagirao na mandarine, slanutak i mahune. Sad je već veći i crijeva su formirana naravno do 6 mjeseci se u potpunosti formiraju ali ugl vise mu ne smeta sto ja jedem.
    Ugl reagiraju na agrume, mahunarke i grahorice, također i ljutu hranu. Otprilike 6 sati nakon unosa će se apsorbirati u mlijeko i kad beba bude dojila tad ćeš vidjeti.

To me tak zanimalo,zapravo agrume jedem cesto xD moram to popravit...
    Pamtim savjetic😊😊😊
    Hvala hvala😘

S@r@
    31. Siječanj 2020. 17:26

damnarexx

Valkrisjbg nisam bila na forumu, inace bi pitala 🤦
    Sarakad si bila gotova?
    Ja sam bila kod dr.Zmijanac..bas je islo sporo danas..dosla oko 9.20 i bila gotova oko 12.20.
    Ja sam jos uvjek 1 prst otvorena, zabiljezena 2 trudica..i u srijedu idem kod dr Zane na pregled (pitala sam ih tko je srijedom, za svaki slucaj). Ako i u sri nista, onda kao sto ste mi rekle, svaka 2 dana i indukcija na 41+2. Nadam se da do toga nece doci🙈

Bome si se i ti nacekala xD..
    Bila sam gotova u 9 i 40 ,
    Uvijek dodem u pol 8 i vjecito sam do 10,znala sam bit i do 12.xD

Hahahahaaha prekomicno,sluzavi odlaze,sve nesto bolucka i onda nista nijedna😆😆😂😂😂😂😂
    Dobro ima trudova kod tebe i otvoreno za prst i to je nesto,kod mene se jos ni cervix nije do kraja stanjio,dakle ni nemrem jos bit otvorena😆
    Mislim da ne treba strahovat od induciranog pa valjda bus se do 41+2 otvorila pobogu

S@r@
    31. Siječanj 2020. 17:26

Porodila*

Valkris
    31. Siječanj 2020. 17:42

Da, to je onak za 2 tjedna. Valjda budemo do tad 😱

S@r@
    31. Siječanj 2020. 18:37

Eto i moj sluzav je i danas na ulosku samo ovaj put u tamno smedoj boji ,stvarno je fuj,bio mi je manje strasan u zutom izdanju xD

Valkris
    31. Siječanj 2020. 18:41

Hm, ili je od pregleda ili je sluzni ispao? Jer meni je u ponedjeljak bas onak grumen toga ispao 🙈

S@r@
    31. Siječanj 2020. 18:44

Mislim da je sluzni jer je bas obilno i sluzavo,
    Kazu da ti pregledi i poticu otvaranja mislim ipak ti neko prcka dolje,a nakon aminoskopije da bude ko sukrvice.
    Vidli bumo,kaze mi frendica da je ona rodila u obe trudnoce tek tj dana nakon ispadanja,druga mi veli drugi dan od cepa ..
    🤷🤷🤷🤷 al zbilja sam se sokirala na izgled hahaaa

Valkris
    31. Siječanj 2020. 19:15

Jeeeeeejj nek je sluzni!!! Cuvamo sobu 😂😂😂 pa meni je proslo vec 5 dana od pocetka ispadanja sluznog 🤷‍♀️ i nist..

Julie
    31. Siječanj 2020. 20:31

Mislim da vam ništa ne znaci doći tako rano, samo čekate jadne tamo, a zraka nema, možete si misliti ljeto 😂 ugl oni prvo obiđu radaonu ujutro u 7 kad preuzmu smjenu i onda odu na odjel patologija pa na babinjace i onda se tek spuste dole u TA. Nekako se meni pokazao da sam najbrže bila gotova kad bi došla oko 9.30-10.00
    Ali ni to nije mjerilo jer ako se dogodi hitan carski znali su dole iz TA jurit gore u radaonu i onda čekaš i čekaš 🤪 naravno nije za zamjeriti.
    Eh da, vidim da vas služni muci, meni je ispadao na sami dan poroda ali može i do dva tjedna tako da 😅

S@r@
    31. Siječanj 2020. 20:55

Skuzila sam da prvo idu vizite al tak nekak kad dodem rano obavim odma kod sestre sve i sam cekam pregled,obicno me muz vozi pa mu je bitno da sam gotova do 12 da stigne na poso ali sta jeje,u pocetku sam isla oko 12 al na uvz i bila bi jako brzo na redu😊😊
    Dobri su jos kolko letaju gore dole,svaka i njima cast.
    Bas sam si razmisljala jucer kak smo zapravo u prednosti kaj nije ljeto ,zamisli da ides radat ,a vani ono vrucine ti i sparine,pa grozota a di tel cekanje dole,sad mi je dole vruce a tek tad xD...
    Pa sad ti znaj kad ce xD,vidjet cemo,jos cemo mi u iste sobe zbilja kak je krenulo hahahaa😆
    Bas citam za taj sluzni i zbilja svasta kazu pa sad ti znaj,negdje sam procitala ako je tamno smedi da onda moze jos dost do poroda,a kad je prosaran k.zilicama ili svijetle krvi da je unutar 2 dana ..🤷🤦🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.