Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    31. Siječanj 2020. 08:40

Curke, ajde pls pitajte dr danas ak nije bed: sto u slučaju prehlade/gripe. Imam takvu jaku grlobolju da ne mogu gutat, usi zacepljenje, hvata me nesto. 

Valkris
    31. Siječanj 2020. 08:40

Hvala 💞

Julie
    31. Siječanj 2020. 11:26

Valkris za nos smiješ aquamaris i on je zaista ok. Od tableta paracetamol ili naravno Klavocin (antibiotik) koji propisuje liječnik ukoliko je potreban.
    Za grlo ti je odličan sirup islandakog lišaja, gotov svaki grlobolju rješi i mas pastile Išla iako su one puuuno blaže. Mislim da možeš i kombinirati. Pij puno čaja radi dehidracije i odmaraj 🙂

S@r@
    31. Siječanj 2020. 11:59

Jojj nisam jutros gledala forum pa nisam pitala,al imam informaciju kakva je dr.Zana Z.
    Nije bilo moje dr.(neka guzva je bila ,nije ni pregledavala do 10)p.s.isto sam prehladena samo kod mene je suhoca u plucima i curi nos,tu i tam kihnem...sestra me sam pitala jel ocu masku reko necu jer nemrem disat s njom,temp nemam pa se i ona slozila da nije za ic doktoru
    Cula sam se sa svojom dr.opce prakse jer u biti njoj se moram za to obratit-Spricam grlo angalom preventivno i odlican mi je.kupila sam kapi u gr.ljekarni njihove neke ,nafazin se zovu i odlicne su,sinusan et.ulje imam i s tim se inhaliram,zaprzeni secer pijem.
    Julie super veli,fizioloska i sirup isto mrak pomaze to mi je savjetovala moja dr.al sam ipak odlucila za ovo sto sam napisala.
    Ak dobis temp.odma doktoru i kaze mi sestra da pred kraj dr.prepisu i ostale ljekove jer vise nije tak rizicno za tr.da uzimaju
    Ugl.Zana je super dokt.sto se tice ljubaznosti i njeznosti,skoro nisam nis osjetila ali je toliko brza da nemozes pohvatat,u 3 min me vag.pregledala,uvz da vidi di je posteljica,cervix polozaj,beba u kojem je polozaju ,nisam se ni snasla da ista pitam,mislila sam da ce mi ona rec cca vel.bebe al.nista a uvz obavila xD
    Kod mene stanje nepromjenjivo,nisam otvorena,trudova nema a bome ni kontrakcija ovaj put,beba spavala pa smo ju tresli da ctg obavimo xD..samo kila imam sve manje -.- 

Valkris
    31. Siječanj 2020. 13:15

Hvala cure 💞 imam aquamaris, caj med limun i pastile. Nisam se usudila angal.. Temp nemam pa nisam ni posegnula za lupocetom 🤷‍♀️ odmaram. Pojela sve voce sto imam u stanu hahahah
    Sara, drago mi je za dobro iskustvo s doktoricom i da je sve ok kod tebe (osim preblade).
    Nadam se da necemo ovakve smrkave i jadne ic rađat 😂

S@r@
    31. Siječanj 2020. 13:46

Bila bi agonija da takve idemo 🙉🤧
    Hahahaha za voce mi poznato😂 drz se ,naoruzana jesi 💪

Julie posto dojis jel vrijedi ono pazis sta jedes? 
    Izbjegavat grahorice,kelj,brokulu i sl.?
    Jos me filaju kao nesmijes jest ni zamrznuto jer to napuhuje pa nije za bebu jer sam se naoruzala za slucaj da necu moc kuhat kad rodim pa da imam u skrinji kuhano samo podgrijem xD 😆🙄

Julie
    31. Siječanj 2020. 14:30

Sara vrijedi, mali moj je jako reagirao na mandarine, slanutak i mahune. Sad je već veći i crijeva su formirana  naravno do 6 mjeseci se u potpunosti formiraju ali ugl vise mu ne smeta sto ja jedem. 
    Ugl reagiraju na agrume, mahunarke i grahorice, također i ljutu hranu. Otprilike 6 sati nakon unosa će se apsorbirati u mlijeko i kad beba bude dojila tad ćeš vidjeti.

Damnarexx 🌺
    31. Siječanj 2020. 15:04

Valkris jbg nisam bila na forumu, inace bi pitala 🤦
    Sara kad si bila gotova?
    Ja sam bila kod dr.Zmijanac..bas je islo sporo danas..dosla oko 9.20 i bila gotova oko 12.20.
    Ja sam jos uvjek 1 prst otvorena, zabiljezena 2 trudica..i u srijedu idem kod dr Zane na pregled (pitala sam ih tko je srijedom, za svaki slucaj). Ako i u sri nista, onda kao sto ste mi rekle, svaka 2 dana i indukcija na 41+2. Nadam se da do toga nece doci🙈

Valkris
    31. Siječanj 2020. 15:33

Damnarexx, sve 5 😃😃
    Dakle, ja ne znam zasto ti uvijek jadna godinama tamo cekas.. Ja svaki put to sve nekak brzinski obavim 🤷‍♀️
    Prst otvorena a kuca ko iz kataloga. Nist, idemo hodat oko jaruna malo 😂😂😂

Damnarexx 🌺
    31. Siječanj 2020. 16:44

Valkris

Damnarexx, sve 5 😃😃
    Dakle, ja ne znam zasto ti uvijek jadna godinama tamo cekas.. Ja svaki put to sve nekak brzinski obavim 🤷‍♀️
    Prst otvorena a kuca ko iz kataloga. Nist, idemo hodat oko jaruna malo 😂😂😂

Ne znam..očito sam osuđena na čekanje 😂😂😂
    Ma sad HC do srijede.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.