Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    20. Studeni 2020. 21:40

Julie

Prekrasno, sad su zanimljivi, sto su stariji sve je zabavnije, oni upoznaju svijet skupa sa nama ❤️
    Mi se toliko nasmijemo Mrinu, nasmijavamo ga, mazimo se, igramo. Ne mogu biti zahvalnija sto ga imam 🥰🥰🥰

Daaaa. I bas mi nekad bude krivo ako nisam taj dan puno s njim (recimo sam se igra, ja lezim iz njega ili na podu ili kaucu), kao krivo mi je da se sam igra, a opet super mi je em jer mogu odmorit em bude tak smijesan.. Sad neku loptu ganja vec danima je to glavni hit i vice, vristi, prica s njom.. Dodjem ja i kao da se dodajemo i ode dalje, nece se igrati sa mnom hahah bas me pogodilo to, ali sam naravno sjela i popila kavu i snimala ga 🥰🥰
    Krenuo se ustajat u kinderbetu ali je jako jako slab na nogama, moramo ga sprječavati.. 
    Naučila san ga padati, pa sad ne padne ko kruska nego se doceka na ruke 🥰🥰 ma svaki dan nesto novo.. 

Julie
    20. Studeni 2020. 22:13

To je i mene mučilo, kao on se igra, a ja kuham pa mi je krivo jer nisam s njim a s druge strane imam vremena to odraditi. Sad je u vrticu pa je već sve gotovo kad on dođe i mogu mi se u potpunosti posvetiti.
    Zašto sprečavati da ustane? Tako i snaze nogice a i motorički je to savladao, nama je fizio prijateljica i rekla je nikako ne sprečavati, a niti forsirati na ista. Mama, tvoj maleni pilić uskoro će krenuti prve korake, samo ga pusti ❤️ A to sto padaju, još će se oni napadati 🙈🙈🙈🙈 

Valkris
    23. Studeni 2020. 11:47

Ok, ne sprječavam ga vise. Nek vjezba 🙂🙂
    Jooj kako brzo rastuuuuuu 🥰🥰🥰🥰 

Julie
    29. Studeni 2020. 17:11

Pa da, evo gledam tvoju lenticu u 15 tjednu trudnoće, Luka 9 i po mjeseci. Moj isto vrc hahar mali. 
    Sve živo prekapa, bacio wi je tenesicu u smeće 🤣🙈 srećom vidjeli smo ga 🙊 preslatki su ❤️
    Kako protječu radovi? Kako si ti?

Valkris
    29. Studeni 2020. 20:43

Hahahha dobro da ste ga vidjeli da je bacio 😂😂😂
    Ja sam dobro, bas se ok osjecam, nikakvve mucnine, tu i tamo trbuh zaboli i leđa od sirenja maternice valjda i od nosenja i dizanja luke.. 
    Bome je sve tezi.. Ima 10kg ak nam vaga dobro kaze.. Idemo 7.12. na sistematski pa cemo vidjeti.. 
    A radovi idu cak dobro, pokrenulo se, radi se. Surra dolazi bravar i lik za knauf, a za par dana postavlja se podno grijanje. Ide i bas sam sretna 😊 😊 😊 
    Kupili smo robot usisavac jer mi se ne da niti mogu jos i usisavati i preporodili smo se hehhe, usisava i pere pod, tu i tamo prodem sa parnim cistacem..
    A ta trudnoca isto leti... Boze dragi vecc 15.tjedan 🥰🥰
    Kak ste vi? Idete u vrtic ili ste izolirani?? 

Valkris
    29. Studeni 2020. 20:45

Si pocela raditi?
    Izbile luki i gornje jedinice i sad skrguce zubima 🙄
    I izbijaju mu donje dvojke valjda sad napokon pa je cendro.. Al proci ce.. 

Julie
    30. Studeni 2020. 17:12

Mi smo danas trebali nq cijepljenje ali kašlje i nos curi od jučer pa nismo danas išli ni u vrtić, ja sam još doma jer sam na bolovanju, zapela za našeg psa i pala preko njega, nabila nogu u stol i otišla tetiva 🤦🏽‍♀️ Treći tjedan sam na bolovanju 😬😬😬😬
    Ja želim štapni usisavac i sad je na popustu al ga nema na stanju pa čekam da im dođe roba kroz koji dan. Dosta mi je vuci onaj klasični pa ustekaj tu pa tu, luda sam već 🤦🏽‍♀️ a svaki dan usisavam zbog pasa i malog jer ga ima posvuda. 
    Bravo zq zubiće 👏🏼👏🏼👏🏼 Jooooj to škrgutanje me jezivo, uvijek sam mislila puknut će mu zub tako 😄😄😄😄
    I još zq uređenje, super da sve ide svojim tokom 🤗 jel ćeš slati Luku u vrtić ili ne?

Valkris
    01. Prosinac 2020. 10:52

O joj pa nisam znala da si na bolovanju.. Jadna.. Pa koliko to mora zacijeljivati? Nisam se susretala s ozljedama tetive.. Jel te boli to jako ili normalno hodas? 🤞🤞Da sto prije to zacijeli..
    A misek mali, opet bubani.. Jel idete u setnje? L nosic curi kad dodjemo iz šetnje pa udjemo u topli prostor.. Ali tako i meni pa ne brinem..
    Ja ti ovog robota pustim ujutro i mi u sobi na krevetu se mazimo a ovaj usisava oko nas i sve je cisto kad ustanemo 😁😁😁😁
    Pa mislim da cu ga slati jer ce mi biti tesko s njim i bebacem.. Mozda tamo u 4,5 mjesecu ako bude mjesta ce krenuti.. A mozda i ne jer ce muz uzeti godisnji kad se bebac rodi pa cemo mozda svi biti doma.. Vidjet cu jos.. Gradi nam se vrtic tu na 100 m od nas hehhe pa cemo ga tu probati upisati ako se izgradi.. Ako ne, bude tu negdje po selima možda mjesta hehe

Julie
    05. Prosinac 2020. 16:32

E pa boljelo me dok sam hodala i to kratko hodanje, boljelo me dok bi oblačila Uggice, sad mi je dobro, nadam se da idem raditi u utorak. 
    Mi ti idemo u šetnje jer godi mu svjež zrak i preporuča se, nemozemo biti zatvoreni. U vrticu ih isto furaju u dvoriste osim ako pada kisa.
    Kad ti je termin? Razmisli i o tome da kad krenu u vrtić da će često biti bolestan pa da doma nekaj ne donese novorođenčetu, možda je bolja opcija da bude doma posto će i tata biti doma pa imaš pomoć. Ne znam, razmisli si. Jel znate spol? Kad ideš na kontrolu?

Julie
    05. Prosinac 2020. 16:32

Jel se glancaju cizmice 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.