Andreja23 jel tebe vde
Pod gestacijako dijabetes ili?!
I da li zna ko koji je doktor srijedom u vinogradskoj?!
Ajme i meni to pise ali mi je guk uvijek u redu,samo zato sto mi je secer nataste bio 5.1 kad sam radila ogtt... Kolike su vase vrijednosti?! Ma ja ne zelim da mi induciraju porod!
Meni je prvi put na obicnom nalazu krvi secer bio 5.12 i nakon toga sam dva puta radila ogtt i svaki put mi je nalaz bio dobar..i prije 2 tjedna kad sam dosla prvi put u trudnicku na pregled pitali su me jesam li bila na dijeti,a nisam jer su mi do tad doktori govorili da su nalazi u redu i bili su...i radila sam guk profil kod njih u vinogradskoj i nalaz je u redu,ali eto..i u 37 tt na uzv je beba imala 3200 g po nihovoj procjeni i preplasili su me da je beba prevelika za te tjedne zbog mojeg nekontroliranog secera...
Stvarno imam osjecaj da pretjeruju tamo i sve nekako mozda i zalim sto sam bas njih odabrala,tj tu bolnicu...
A kad je vama termin?
Ma joj kak s tim secerom zaje...meni pise dijeta al se
Ja ne drzim bas toga samo kad se pikam ;) sad sam u 36 tt idem ovaj tjedan u vinogradsku bas cu vidjet sta ce rec,ja ne zelim da mi induciraju porod i na silu otvaraju! Kojim danima
Ides u vinogradsku?! Ma mislim da bi tako sve bolnice jojj!!!
Do sad sam isla petkom,ali sad su mi rekli da u srijedu dodem na hospitalizaciju..
Sortiraj odgovore
Najstariji