Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    12. Rujan 2015. 20:52

Jepe zasto su te hospitalizirali?!

andreja23
    12. Rujan 2015. 21:39

Hvala na odgovorima

Cvarak
    12. Rujan 2015. 23:04

Andreja23 jel tebe vde
    Pod gestacijako dijabetes ili?! 

I da li zna ko koji je doktor srijedom u vinogradskoj?!

Cvarak
    13. Rujan 2015. 19:03

Ajme i meni to pise ali mi je guk uvijek u redu,samo zato sto mi je secer nataste bio 5.1 kad sam radila ogtt... Kolike su vase vrijednosti?! Ma ja ne zelim da mi induciraju porod!

andreja23
    13. Rujan 2015. 20:21

Meni je prvi put na obicnom nalazu krvi secer bio 5.12 i nakon toga sam dva puta radila ogtt i svaki put mi je nalaz bio dobar..i prije 2 tjedna kad sam dosla prvi put u trudnicku na pregled pitali su me jesam li bila na dijeti,a nisam jer su mi do tad doktori govorili da su nalazi u redu i bili su...i radila sam guk profil kod njih u vinogradskoj i nalaz je u redu,ali eto..i u 37 tt na uzv je beba imala 3200 g po nihovoj procjeni i preplasili su me da je beba prevelika za te tjedne zbog mojeg nekontroliranog secera...
    Stvarno imam osjecaj da pretjeruju tamo i sve nekako mozda i zalim sto sam bas njih odabrala,tj tu bolnicu...
    A kad je vama termin?

Cvarak
    13. Rujan 2015. 21:26

Ma joj kak s tim secerom zaje...meni pise dijeta al se
    Ja ne drzim bas toga samo kad se pikam ;) sad sam u 36 tt idem ovaj tjedan u vinogradsku bas cu vidjet sta ce rec,ja ne zelim da mi induciraju porod i na silu otvaraju! Kojim danima
    Ides u vinogradsku?! Ma mislim da bi tako sve bolnice jojj!!!

andreja23
    13. Rujan 2015. 21:33

Do sad sam isla petkom,ali sad su mi rekli da u srijedu dodem na hospitalizaciju..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.