Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 17:12

Violeta pelene? Nisam ni znala da se mogu dobiti... ja ću ponjeti Pampersice i krpene pa neka ih imam... znam da u Dm-u možete doći s rodnim listom djeteta i besplatno podignuti paket pelena za bebu. Pampersice. 

Nalah
    29. Studeni 2014. 18:35

Da,znam za dm...u Vinogradskoj,ako se nešto nije promijenilo, dobijemo pelene i vlažne maramice

Jojo5
    29. Studeni 2014. 20:47

Je u Vinogradskoj se dobiju pelene Violeta i vlažne maramice.
    Moram pohvaliti Vinogradsku bolnicu imala sam vrlo lijepo iskustvo sa svima tamo, sestre koje se brinu o bebama su vrlo drage i bile su vrlo uslužne i stvarno su mi pomogle oko početka dojenja.

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 21:34

Meni su žene rekle da isto ne treba u Vinogradskoj ništa nositi, nego da tamo oni imaju za bebe sve, jedino treba ponijeti svoje vlažne maramice, pelene imaju oni i robicu kada se dolazi po njega. A ništa, ako ispadne da moram ponijeti i pelene i robicu, onda ću moliti dragoga i mamu da to samo donesu. 

Nalah
    29. Studeni 2014. 22:57

Jojo...daj nam piši još ako se kaj bitnog sjetiš

Igorovabebica
    30. Studeni 2014. 13:43

Trebamo li nositi svoju kremicu za guzu???

KarlaHP
    01. Prosinac 2014. 16:21

Hej cure, inače dobijete pelene Violeta i vlažne maramice ali kad sam ja rodila 17.11. Im je nestalo pa mi je muž donio, kremicu za guzu bi preporučila da si ponesete jer se moja mala osula prvi dan i čim sam počela mazati je nestalo, robicu za van Nek vam  donesu kad budete izlazili  
    Sestre su korektne ali ako vide da vam ide s bebom dojenje i ostalo odrađuju samo nužno, npr. Presvlačenje, ...ai ako zamolite da vam uzmu bebu odradit će to bez problema 
    Ako vas šta zanima pitajte 

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 17:59

Ja se nadam da ću odmah pohvatati dojenje i da ću se brzo snaći. Onda ću ponijeti svoju kremu za guzu i pelene za svaki slučaj. Smijem li ponijeti obične (Pampersice) ili moram platnene pelene? Rade li buru oko toga? Karla, puno nam pomažeš s informacijama! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.