Violeta pelene? Nisam ni znala da se mogu dobiti... ja ću ponjeti Pampersice i krpene pa neka ih imam... znam da u Dm-u možete doći s rodnim listom djeteta i besplatno podignuti paket pelena za bebu. Pampersice.
Da,znam za dm...u Vinogradskoj,ako se nešto nije promijenilo, dobijemo pelene i vlažne maramice
Je u Vinogradskoj se dobiju pelene Violeta i vlažne maramice.
Moram pohvaliti Vinogradsku bolnicu imala sam vrlo lijepo iskustvo sa svima tamo, sestre koje se brinu o bebama su vrlo drage i bile su vrlo uslužne i stvarno su mi pomogle oko početka dojenja.
Meni su žene rekle da isto ne treba u Vinogradskoj ništa nositi, nego da tamo oni imaju za bebe sve, jedino treba ponijeti svoje vlažne maramice, pelene imaju oni i robicu kada se dolazi po njega. A ništa, ako ispadne da moram ponijeti i pelene i robicu, onda ću moliti dragoga i mamu da to samo donesu.
Hej cure, inače dobijete pelene Violeta i vlažne maramice ali kad sam ja rodila 17.11. Im je nestalo pa mi je muž donio, kremicu za guzu bi preporučila da si ponesete jer se moja mala osula prvi dan i čim sam počela mazati je nestalo, robicu za van Nek vam donesu kad budete izlazili
Sestre su korektne ali ako vide da vam ide s bebom dojenje i ostalo odrađuju samo nužno, npr. Presvlačenje, ...ai ako zamolite da vam uzmu bebu odradit će to bez problema
Ako vas šta zanima pitajte
Ja se nadam da ću odmah pohvatati dojenje i da ću se brzo snaći. Onda ću ponijeti svoju kremu za guzu i pelene za svaki slučaj. Smijem li ponijeti obične (Pampersice) ili moram platnene pelene? Rade li buru oko toga? Karla, puno nam pomažeš s informacijama!
Sortiraj odgovore
Najstariji