Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    25. Studeni 2014. 20:08

Na Badnjak

Zac11
    25. Studeni 2014. 20:31

ako ja ne rodim 2 tjedna ranije necemo se sresti

ninach1903
    25. Studeni 2014. 21:50

kad me smjeste u sobu prvo cu pitat: "jel tu koja s klokanice?" 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    25. Studeni 2014. 21:54

Zac…bar ćeš imati friški izvještaj

Nalah
    26. Studeni 2014. 07:44

Nikome znači nije bila Rudman na porodu u zadnje vrijeme,alergična sam na tu babu?

Pilici
    26. Studeni 2014. 09:15

Hehe ja sam znala samo za kimito da je gore a bude se jos koja mamica javila tu na nasu klokanicu pa cete imati drustvo :)

zebrica

Nalah
    26. Studeni 2014. 09:42

Kak si ti zebrice,jel spavaš kaj?

Pilici
    26. Studeni 2014. 10:03

Dobro sam danas smo se ljepo naspavali u 12 mi je zaspala do 3 pa papala i do 7,  kolko ti jos brojis, kak ti izgleda ta doktorica koju nevolis?

zebrica

Nalah
    26. Studeni 2014. 10:08

Ajde baš lijepo,samo ti je trebalo da uhvatiš ritam.Ja imam još 4 tjedna...

Starija doktorica,smeđa kosa,jednom sam bila kod nje na početku trudnoće i bila je izuzetno neljubazna,a sad mi kaže susjeda ista priča,ono baš napravi da se osjećaš jadno nakon 10 min s njom,nadam se da mene neće zahvatiti na porodu,tj.Boga molim da mi moj privatni u to vrijeme bude dežuran,onda se neću morati ništa brinuti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.