Brzo ce to..jel ide vec u TA? Eh, sad neznam..znam da mi je vecer prije bila mlada simpaticna ima dugu kosu al neznam joj ime a na porodu dr. Kosec babice i mislim da jos jedna doktorica.. A nemogu se po opisu sjetit ni na vizit da je tak neka bila..
zebrica
Još bolje...TA počinjem od idućeg četvrtka,ali popodne,to će sve moj privatni preuzeti,tako da ne moram čekati,ni naručivati se,sad ovih dana čekam da mi bude gotov nalaz na streptokok
Kod privatnog,samo sam donijela uputnicu od socijalnog,onda oni to proslijede na lab,tak da nisam platila
Uh, mislim da je ta simpatična mlada s plavom kosom bila Ana Bašić (ako te ona ikada gledala u TA), ako ne, onda je to ona koja je meni preko puta ordinacije dr. Košec radila CTG.
KarlaHP-onda si ti bila kada i ja u Vinogradskoj. Ja sam došla 19., a već 20. 11 otišla doma. Šteta što se nismo upoznale.
Kako si tako brzo otisla doma, to si zbog neke kontrole ostala ili.. Sad sam sva zbunjena
zebrica
Da, zbog kontrole su me brzo otpustili... na CTG-u se gospodin uzlupao pa su bili veliki otkucaji, a kako sam otvorena pet centimetara, tako su me zadržali i govorili da me moraju poroditi. Nakon toga mi napravili dva ultrazvuka i sedam CTG-ova koji su se pokazali odličnima i pustili me doma. Još sam u komadu.
Pet centimetara?? Nisi jos rodila, hehe ajde na loptu i setnje
zebrica
Tako je, pet centimetara, danas sam 38+2. Stalno šetam, ali maleni očito ne želi još van. Svi su mi se čudili kako sam još u komadu, ali su me jučer prali lažni trudovi, danas ih nemam.
Jeste dobile Violeta pelena za bebače?Mislim da su njih spominjali na tečaju,a navodno klinci od njih dobivaju osip,pa da uzmem svoje ako su te
Sortiraj odgovore
Najstariji