Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    26. Studeni 2014. 10:30

Brzo ce to..jel ide vec u TA? Eh, sad neznam..znam da mi je vecer prije bila mlada simpaticna ima dugu kosu al neznam joj ime a na porodu dr. Kosec babice i mislim da jos jedna doktorica.. A nemogu se po opisu sjetit ni na vizit da je tak neka bila..

zebrica

Nalah
    26. Studeni 2014. 10:48

Još bolje...TA počinjem od idućeg četvrtka,ali popodne,to će sve moj privatni preuzeti,tako da ne moram čekati,ni naručivati se,sad ovih dana čekam da mi bude gotov nalaz na streptokok

Pilici
    26. Studeni 2014. 11:09

To si radila u vinogradskoj ili privatno

zebrica

Nalah
    26. Studeni 2014. 11:37

Kod privatnog,samo sam donijela uputnicu od socijalnog,onda oni to proslijede na lab,tak da nisam platila

Igorovabebica
    26. Studeni 2014. 17:51

Uh, mislim da je ta simpatična mlada s plavom kosom bila Ana Bašić (ako te ona ikada gledala u TA), ako ne, onda je to ona koja je meni preko puta ordinacije dr. Košec radila CTG. 
    KarlaHP-onda si ti bila kada i ja u Vinogradskoj. Ja sam došla 19., a već 20. 11 otišla doma.  Šteta što se nismo upoznale.

Pilici
    27. Studeni 2014. 09:35

Kako si tako brzo otisla doma, to si zbog neke kontrole ostala ili.. Sad sam sva zbunjena 

zebrica

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 12:36

Da, zbog kontrole su me brzo otpustili... na CTG-u se gospodin uzlupao pa su bili veliki otkucaji, a kako sam otvorena pet centimetara, tako su me zadržali i govorili da me moraju poroditi. Nakon toga mi napravili dva ultrazvuka i sedam CTG-ova koji su se pokazali odličnima i pustili me doma.  Još sam u komadu.

Pilici
    28. Studeni 2014. 16:41

Pet centimetara?? Nisi jos rodila, hehe ajde na loptu i setnje 

zebrica

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 17:03

Tako je, pet centimetara, danas sam 38+2. Stalno šetam, ali maleni očito ne želi još van.  Svi su mi se čudili kako sam još u komadu, ali su me jučer prali lažni trudovi, danas ih nemam.

Nalah
    29. Studeni 2014. 17:08

Jeste dobile Violeta pelena za bebače?Mislim da su njih spominjali na tečaju,a navodno klinci od njih dobivaju osip,pa da uzmem svoje ako su te

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.