Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    21. Studeni 2014. 19:04

Mama prvi put...super priča :) ti si to fakat ekspresno odradila :)

Igorovabebica
    21. Studeni 2014. 19:43

Čestitam curke, kada bi barem i ja tako rodila. Jučer ujutro dok sam bila u Vinogradskoj, jer mi je mali na prvom CTG-u lupao nogama kao da je poludio pa su otkucaji bili visoki (ali ostali CTG-ovi su zabilježili da je sve u redu ) i dobila sam od dr. Grgića najveće ocjene za svoju bebu, a na ultrazvuku je dizao glavicu. Jučer su me pustili doma, a moja cimerica Ivana (bila sam u sobi 15) me tako nasmijavala da joj je jučer u podne pukao vodenjak. Pa ovim putem čestitam njoj, drugoj cimerici Danijeli i Marini na predivnim bebicama. A mene vam rasturaju leđa od kvrgavog kreveta-imam modrice. A one bebe koje sam gledala u hodniku... kako su slatke... 

ninach1903
    21. Studeni 2014. 21:02

Mamaprviput cestitam  obozavam citat ovakva iskustva s poroda i sve se nadam da ce i moje bit takvo,  a i od svih klokanica koje jos sitno broje 

16.12.2014 <3 Lena <3

Iskrica1347
    21. Studeni 2014. 21:29

Mamaprviput - od srca čestitam na brzom i lakom porodu.
    Igorovabebica - i ja sam bila u sobi br.15, ali prije mjesec dana. :) Drago mi je da je sa bebačem sve ok.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    22. Studeni 2014. 10:30

Mamaprviput ja te tražim tu al nesnalazim se kak nac na trazilici, hehe jeste stigli doma? Bas si me sad nasmijsla to ponoci, ja spavam ko top mala place vi me budite ja nista necujem hehe, kako je mali luka i ti?ide dojenje? Ja sam sad super rez malo jos osjetim ali skoro nista, malena je na cici hvala Bogu :) jedino nocas malo adaptiranog dobila jer se plakala do 2 al je zato do 7 spavala, mislim da je zbog tog sto sam jucer ubacila kolače krekere pa mozda joj smeta, neznam..
    Bas mi je drago da smo se upoznale i tebe i kimito, al mi je bilo i smjesno kak se ja derem kimito a ti mene pitas pa sta smo i mi sa Klokanice hehe .. 

zebrica

Pilici
    22. Studeni 2014. 10:31

Ps. Klokanica je super stranica, puno sam toga od vas naucila, a evo i upoznala uzivo Iskricu, kimito i mamuprviput. Sve su super cure :)

zebrica

Nalah
    22. Studeni 2014. 10:49

Curke, baš mi je drago da ste imale društvo, mama maturalac

MAMA X2
    22. Studeni 2014. 11:58

mame hvala vam na cestitkama
    mi smo super samo spavamo i papamo ...je da se malo namucimo sa cickom dok ju uhvatimo ali budemo se naucili....kad nam ne uspije od prve pocne histerican plac ali budemo se ispraksirali sa vremenom :)

Pilici
    22. Studeni 2014. 12:15

Jesi probala sesirice, nas je to spasilo kad smo doma dosli, sad cikamo bez..

zebrica

KarlaHP
    23. Studeni 2014. 16:03

Bok cure, rodila sam prošli ponedjeljak u Vinogradskoj i bila sam u sobi 20. Zao mi je da mi Mob nije radio da vam se javim, jer vidim da su neke od vas bile tamo. :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.