Na Sv.Duhu su nam dali samo taj dan kad dođeš u sobu, inače u ovaj dio gdje su mame s bebama ne može nitko ući. Ima poseban boravak za posjete i tamo možeš izaći, al moraš bebicu ostaviti, a to je baš koma.
curke samo da provjerim.... u vinogradskoj ne moramo imati završen trudnički tečaj da bi tata bio s nama na porodu? tak je bilo još prošle god, ali bolje da čujem friške informacije
i vidim da su cure nešto pričale o odjeći za tate u rađaoni. kao da neke bolnice ne daju tatama odjeću nego da moraju sami kupiti i donijeti. kak je u vinogradskoj sad? ja imam sve inf od prošle god kad nije trebalo nositi sa sobom jer su odjeću imali u bolnici
ne treba tečaj, a mome mužu nisu ni prije 2 god nikakvu odjeću spominjali, a ni ove god, makar je ove god bio u svojoj uniformi a on radi u vinogr tako da za to nisam ziher, ali tečaj znam da ne treba, pogotovo ako ideš dr put gore
url=https://lilypie.com]
Hvala puno cure,ja idem na trudnički tečaj u 10.mjesecu kod njih,pa ako ima tko kakva pitanja,napišite,pa ću ja tamo pitati
Hvala na friškom info - ja isto vjerojatno neću više u 10 mj biti trudna. Bar od sredine..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji