Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    15. Kolovoz 2014. 20:20

Na Sv.Duhu su nam dali samo taj dan kad dođeš u sobu, inače u ovaj dio gdje su mame s bebama ne može nitko ući. Ima poseban boravak za posjete i tamo možeš izaći, al moraš bebicu ostaviti, a to je baš koma.

Kokolina
    17. Kolovoz 2014. 21:26

curke samo da provjerim.... u vinogradskoj ne moramo imati završen trudnički tečaj da bi tata bio s nama na porodu? tak je bilo još prošle god, ali bolje da čujem friške informacije 

Kokolina
    17. Kolovoz 2014. 21:29

i vidim da su cure nešto pričale o odjeći za tate u rađaoni. kao da neke bolnice ne daju tatama odjeću nego da moraju sami kupiti i donijeti. kak je u vinogradskoj sad? ja imam sve inf od prošle god kad nije trebalo nositi sa sobom jer su odjeću imali u bolnici

mmama2
    18. Kolovoz 2014. 08:20

ne treba tečaj, a mome mužu nisu ni prije 2 god nikakvu odjeću spominjali, a ni ove god, makar je ove god bio u svojoj uniformi a on radi u vinogr tako da za to nisam ziher, ali tečaj znam da ne treba, pogotovo ako ideš dr put gore

url=https://lilypie.com]

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 09:43

Hvala puno cure,ja idem na trudnički tečaj u 10.mjesecu kod njih,pa ako ima tko kakva pitanja,napišite,pa ću ja tamo pitati

Iskrica1347
    21. Kolovoz 2014. 13:49

Hvala na friškom info - ja isto vjerojatno neću više u 10 mj biti trudna. Bar od sredine..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.