ja bas i nisam cula da je petrova bolja, naprotiv, puno sam cula protiv.. kazu da je dobra za komplicirane trudnoce ali inace bjezi sto dalje. sad ne znam koliko u tome ima istine, al nije me ni briga kad cu i ja u vinogradsku
Ja idem u Petrovu i čula sam i dobre i loše strane. Iako loše strane samo od cura koje nisu tamo rodile nego neke njihove.. A sve moje koje su tamo rodile su prezadovoljne bile svime. Ja mislim da dosta ovisi kako se ti postaviš i naravno da imaš razumnog doktora :)
Ja sam prvu curku rodila u Vinogradskoj, a kak mi je prvi put bilo sve ok, zašto mijenjati ono što mi je dobro. Za druge bolnice osim Merkura nemam pouzdanih informacija. Merkur (Zajčeva) je mojoj sestri prije 6 god bio katastrofa. Isto kao i frendici prije cca 4 god. Ne znam da li se promijenio do danas...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Onda super - vjerojatno je stvar i u tome da su ga u međuvremenu i obnovili (kao i Vinogradsku )
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Da, to sam zaboravila napisati. Obnovljeno je rodiliste. Istina osoblje sigurno nije obnovljeno, ali eto meni je bilo super. I osoblje i rodiliste.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ma meni cak nije toliko ni bitno jel obnovljeno il ne, samo da mi je osoblje normalno, prijateljski raspolozeno i susretljivo. to mi je najbitnija stavka za porod, nadam se da ce mi se ispuniti zelja
Sortiraj odgovore
Najstariji