Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    22. Svibanj 2014. 19:46

ja bas i nisam cula da je petrova bolja, naprotiv, puno sam cula protiv.. kazu da je dobra za komplicirane trudnoce ali inace bjezi sto dalje. sad ne znam koliko u tome ima istine, al nije me ni briga kad cu i ja u vinogradsku 

ninika11
    22. Svibanj 2014. 21:16

Ja idem u Petrovu i čula sam i dobre i loše strane. Iako loše strane samo od cura koje nisu tamo rodile nego neke njihove.. A sve moje koje su tamo rodile su prezadovoljne bile svime. Ja mislim da dosta ovisi kako se ti postaviš i naravno da imaš razumnog doktora :)

Iskrica1347
    23. Svibanj 2014. 12:32

Ja sam prvu curku rodila u Vinogradskoj, a kak mi je prvi put bilo sve ok, zašto mijenjati ono što mi je dobro. Za druge bolnice osim Merkura nemam pouzdanih informacija. Merkur (Zajčeva) je mojoj sestri prije 6 god bio katastrofa. Isto kao i frendici prije cca 4 god. Ne znam da li se promijenio do danas...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    23. Svibanj 2014. 13:50

Onda super - vjerojatno je stvar i u tome da su ga u međuvremenu i obnovili (kao i Vinogradsku )

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

23. Svibanj 2014. 13:53

Da, to sam zaboravila napisati. Obnovljeno je rodiliste. Istina osoblje sigurno nije obnovljeno, ali eto meni je bilo super. I osoblje i rodiliste.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilica
    23. Svibanj 2014. 13:53

ma meni cak nije toliko ni bitno jel obnovljeno il ne, samo da mi je osoblje normalno, prijateljski raspolozeno i susretljivo. to mi je najbitnija stavka za porod, nadam se da ce mi se ispuniti zelja 

jolevk
    27. Svibanj 2014. 20:20

Ima li koja mama da je frisko rodila u Vinogradskoj :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.