Porod u Petrovoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    20. Rujan 2015. 19:25

da ne bi bilo zabune, t. papir svakako treba kad dođete u sobu, na odjelu ga nema. Moje cimerice su mislile da je od bolnice i tako su koristile moj.

Mary36
    20. Rujan 2015. 21:01

Ja sam cijelu veliku torbu nosila u rađaonu i muž mi je iz nje vadio što je trebalo.

bobica9
    20. Rujan 2015. 22:43

Ja sam imala i malu i veliku torbu sa sobom u rađaoni. Bilo je kaotično spremljeno jer mi je muž dovršavao pakiranje, iznenada sam završila u rađaoni.
    Mala torba je bila spremljena otprilike kao i od kachi. Ponesi dosta grickalica za poslije poroda, ja sam bila gladna za poludit! Pojela i kekse i krekere i čokoladu i jedva dočekala doručak.
    Jednu spavačicu, gacice, uloške, ručnik si stavi na vrh velike torbe da sestra to lakše nađe kad ćeš ići na tuširanje.

kachi
    21. Rujan 2015. 22:58

bobica9

Ponesi dosta grickalica za poslije poroda, ja sam bila gladna za poludit! Pojela i kekse i krekere i čokoladu i jedva dočekala doručak.

Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je ovo bitno. Naivno sam ponijela za pojesti neki zdravi kreker(bilo ga je malo i tako je bio suh da sam sebe psovala dok sam ga žvakala), nekoliko raw bitesa. U bolnicu sam došla oko sedam u jutro (ništa nisam pojela prije dolaska u bolnicu jer sam od tri bila uzbuđena i mjerila trudove) a u sobu me dovezli taman nakon večere.
    Uglavnom, ja sljedeći put nosim sendvič sa sobom. 

Anci2225
    21. Rujan 2015. 13:33

Bas je lijepo cuti pozitivne stvari da se malo umirimo.

Jel trebaju pelene za bebe ili imaju oni?

Mary36
    21. Rujan 2015. 15:05

Anci2225

Bas je lijepo cuti pozitivne stvari da se malo umirimo.

Jel trebaju pelene za bebe ili imaju oni?

Pelena ti treba samo za izlazak iz rodilišta. Za izlazak nosiš stvari za bebicu, a prije sve oni osiguravaju.

lady6
    21. Rujan 2015. 14:59

Puno hvala, cure!

axia
    27. Rujan 2015. 16:40

drage mame i trudnice, dal ima koja da oko Nove Godine planira put Petrove? da vidim s kim ćemo se družiti  :)

M@j@1407
    20. Prosinac 2015. 00:24

5.1.

M@j@

M@j@1407
    20. Prosinac 2015. 00:24

5.1.

M@j@

• M@j@1407
    20. Prosinac 2015. 00:23

Meni je termin 5.1. Ja nekako mislim da će to bit taman za doček. U ponedjeljak idem na kontrolu pa ću možda više znati. 

M@j@

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI