Porod u Petrovoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    12. Svibanj 2015. 13:57

Već sam odradila GO i sad sam na komplikacijama. Imam dosta za putovati na posao, a i imala sam nekih problemčića na početku pa me dr ostavio doma.

Branchi
    12. Svibanj 2015. 14:13

aha, da definitivno bolje tako...cujem da je tecaj odlican u petrovoj, mi jos malo pa krecemo hehe

kachi
    08. Lipanj 2015. 23:12

Znate li da li u Petrovoj sačekaju da otpulsira pupkovina prije nego je prerežu ili se to mora posebno zahtjevati, moliti? 

Teica_991
    11. Lipanj 2015. 21:45

Drage mame, zanima me koji je proces u Petrovoj da bi bio muž u rađaoni ? Da li treba kupiti ˝odijelo˝. I zanima me kako to izgleda  Muž ništa ne vidi, zar ne ? 

Tea

kachi
    11. Lipanj 2015. 23:42

LuKi, to je dobra vijest! Hvala ti!  Znači da ipak postoji vjerovatnoća da otpulsira i nama. 

Teica, odijelo za tatu treba, a za ovo ostalo još uvijek ne znam.

Anci2225
    12. Lipanj 2015. 12:55

Prije 4 godine sam rodila u Petrovoj (za 4 mjeseca ću ponovo).

Muzic je morao imati potvrdu da je bio na tečaju (naravno iz Petrove) i morali smo kupiti vlastito odjelce.

Prije termina sam lezala 3 tjedna u bolnici pa nisam isla u predradjaonu nego direkt u box.
    Muz je cekao vani dok me dr. pregledao i onda sam pitala da li mi mogu pustiti muza (bio samnom od pocetka do kraja).
    Cijelo vrijeme je sjedio pokraj moje glave ili iza.

Mozda se nesto i promijenilo od tad ali to cekam informacije od vas koje imate termin prije mene.

• Nikikiki
    10. Kolovoz 2015. 13:06

Pusa svima.......ako imate nove informacije iz Petrove bolnice, sa poroda javite se.
    ja sam u 38tt, cujem da se sve promjenilo, pa bi bila zahvalna mamama koje su tamo njedavno rodile da se jave sa svojim pričama.

<3

• Pixy1122
    10. Kolovoz 2015. 14:18

Rodila sam u peteovoj u 6mjesecu.  Doktori, babice svo osoblje je stucno. Pomogli su mi da prodje porod sto bezbolnije ako se opce to moze reci. Usmjeravali su me, bodrili, i ohrabrivali. Zaista su dobri. 
    Nakon poroda sam bila smjestena sa 4 curke u sobi. Osoblje obilazi i odgovore na sva pitanja koja te zanimaju. Ako imas poteskoca oko bebe pozoves ih da ti pomognu i sve ih pita sto te zanima.
    Beba moze i ne mora biti s tobom u sobi kad je vrijeme spavanja, samo kazes da se zelis odmoriti preko noci. 

Hrana je dobra, osoblje je dobro, smjesta je dobar.

Sve u svemu opet bi tamo rodila !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.