Već sam odradila GO i sad sam na komplikacijama. Imam dosta za putovati na posao, a i imala sam nekih problemčića na početku pa me dr ostavio doma.
aha, da definitivno bolje tako...cujem da je tecaj odlican u petrovoj, mi jos malo pa krecemo hehe
Znate li da li u Petrovoj sačekaju da otpulsira pupkovina prije nego je prerežu ili se to mora posebno zahtjevati, moliti?
Drage mame, zanima me koji je proces u Petrovoj da bi bio muž u rađaoni ? Da li treba kupiti ˝odijelo˝. I zanima me kako to izgleda Muž ništa ne vidi, zar ne ?
Tea
LuKi, to je dobra vijest! Hvala ti! Znači da ipak postoji vjerovatnoća da otpulsira i nama.
Teica, odijelo za tatu treba, a za ovo ostalo još uvijek ne znam.
Prije 4 godine sam rodila u Petrovoj (za 4 mjeseca ću ponovo).
Muzic je morao imati potvrdu da je bio na tečaju (naravno iz Petrove) i morali smo kupiti vlastito odjelce.
Prije termina sam lezala 3 tjedna u bolnici pa nisam isla u predradjaonu nego direkt u box.
Muz je cekao vani dok me dr. pregledao i onda sam pitala da li mi mogu pustiti muza (bio samnom od pocetka do kraja).
Cijelo vrijeme je sjedio pokraj moje glave ili iza.
Mozda se nesto i promijenilo od tad ali to cekam informacije od vas koje imate termin prije mene.
Pusa svima.......ako imate nove informacije iz Petrove bolnice, sa poroda javite se.
ja sam u 38tt, cujem da se sve promjenilo, pa bi bila zahvalna mamama koje su tamo njedavno rodile da se jave sa svojim pričama.
<3
Rodila sam u peteovoj u 6mjesecu. Doktori, babice svo osoblje je stucno. Pomogli su mi da prodje porod sto bezbolnije ako se opce to moze reci. Usmjeravali su me, bodrili, i ohrabrivali. Zaista su dobri.
Nakon poroda sam bila smjestena sa 4 curke u sobi. Osoblje obilazi i odgovore na sva pitanja koja te zanimaju. Ako imas poteskoca oko bebe pozoves ih da ti pomognu i sve ih pita sto te zanima.
Beba moze i ne mora biti s tobom u sobi kad je vrijeme spavanja, samo kazes da se zelis odmoriti preko noci.
Hrana je dobra, osoblje je dobro, smjesta je dobar.
Sve u svemu opet bi tamo rodila !
Sortiraj odgovore
Najstariji