Porod u bolnici Sv. Duh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    13. Lipanj 2017. 15:28

Ja sam bila tamo na indukciji prije 5 dana!U smjeni je bila dr Bekavac!Cist ok zena!Ona mi je indukciju i preporucila!Trecerotka,,bila sam na pregledu dan prije  otvorena skoro 4cm,40 plus 4 pa me pitala dal hocu!Probusili mi vodenjak,dali drip,od pocetka do kraja prosla 3 sata!Trudovi ok,zadnjih pol sata najbolniji!Ocekivala sam strasno iskustvo zbog dripa,epi nisam dobila,al na kraju i nisu bili tako strasni!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    26. Lipanj 2017. 09:33

Evo i mog iskustva s porodom u ovoj bolnici... Sve samo pozitivno osim što na zahtjev nisma dobila epiduralnu( no sad sam sretna zbog toga).
    Došla u pola 3, pukao vodenjak... Klistir, zaprimila me divna mlada dr. Koić....Nakon toga predrađaona s ostalim ženicama dok se nisam otvorila 5 cm..Tu su me trudovi već žešće pucali....Kad sam bila na 5cm, preselili me u box na onaj neudoban stol i spojili na ctg, to je najgori dio, moraš biti spojen na ctg a trudovi jako bole, frčeš se, dižeš, a vele nemoj, diši..... Još u predrađaoni sam rekla da želim epiduralnu, izvadili mi krv i rekli da ću dobit..Kad sam došla u box, pitala sam što je s epiduralnom, rekli su čekamo anesteziologa.. No, meni je dosta sve brzo išlo, pa sam na kraju za nekih dva sata od kad sam došla u box i rodila.. Muž se smio pridružiti tek u boxu.. Veći dio posla obavile su babice, bila divna žena, stroga pomalo, ali je i trebala biti budući da sam dosta vikala i nisam pravilno mogla disati...Zadnjih 15 minuta dobila drip...Ipak, kad sam im rekla da moram tiskati, slušali su me i vjerovali mi...Ta babica me dolje i masirala u tijeku izgona i vjerujem da je puno doprinjela što sam pukla samo dva šava...Šivala me dobra mlada doktorica... Kad sam rodila bebu stavili je na prsa i uživali smo nekih sat vremena... 
    Sobe su im ok, tri žene su u sobi, i vas tri dijelite jednu kupaonu, koja je nova... većina soba ima klimu...Svi su na odjelu jako dobri i pristupačni...Hrana je solidna...Uglavnom , pozitivno iskustvo...

Smješkica
    13. Rujan 2017. 17:44

Imaju li spavaćice na sv. Duhu ili moram kupovati? Negdje sam načula da oni daju spavaćice...

mamika3
    13. Rujan 2017. 18:27

Nosis svoje!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Smješkica
    15. Rujan 2017. 11:30

mamika3

Nosis svoje!

Hvala 😊 a kolko komada otprilike? 

mamika3
    15. Rujan 2017. 12:45

Cetiri dovoljno!Jedna koju ces imati na porodu,a ove tri jer si tamo tri dana!A da,kupi one s gumbicima gore jer ces ti takve trebat zbog dojenja,da lakse sisu izbacis van!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Smješkica
    20. Rujan 2017. 09:19

mamika3

Cetiri dovoljno!Jedna koju ces imati na porodu,a ove tri jer si tamo tri dana!A da,kupi one s gumbicima gore jer ces ti takve trebat zbog dojenja,da lakse sisu izbacis van!

Hvala puno! Malo ću Vas još zagnjaviti..  Možete li mi napisati potrepštine za bebu koje nosim na Sveti Duh? 

mamika3
    20. Rujan 2017. 09:28

Smješkica

mamika3

Hvala puno! Malo ću Vas još zagnjaviti.. Možete li mi napisati potrepštine za bebu koje nosim na Sveti Duh?

Ne gnjavis,samo pitaj!Uzmi vlazne maramice,kremu za guzu i pelene!Sad se ne sjecam koliko sam pelena uzela,bilo mi je naknap,ali pitala sam sestru pa mi je rekla da one imaju u hodniku na kolicima!Ali uzmi 10-tak kom za pocetak!Lako ti muz donese kad dodje!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Smješkica
    28. Rujan 2017. 17:34

Hvala! Znaci nije mi potrebna dječja robica za vrijeme boravka u bolnici? Oni obuku dijete?

mamika3
    28. Rujan 2017. 20:31

Smješkica

Hvala! Znaci nije mi potrebna dječja robica za vrijeme boravka u bolnici? Oni obuku dijete?

Da,da......Oni ih oblace...Kad ides doma muz donese robu zs tebe i bebu!Dok se ti presvlacis za izlszak sestra ti obuce bebicu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.