Porod u bolnici Sv. Duh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    saabby
    28. Srpanj 2015. 15:17

ja cu sad 3. puta tamo rodit i svi su stvarno ok, od doktora, sestara za bebe, sestara na odjelu  babinjaca, babice,... naravno ima i onih kaj grdo gledaju i nis ih nesmijes pitat ali boze moj, na srecu tih je jako malo.
    ako te jos sta zanima, slobodno pitaj

Mia007
    14. Listopad 2015. 21:27

Pozdrav,

namjeravam roditi na Sv. Duhu pa vas molim za neka svježa iskustva, i kod koga je najbolje voditi trudnoću?

Hvala :)

sangria
    26. Studeni 2015. 18:57

Moje se pitanje odnosi na tzv. zlatni sat nakon poroda, konkretno na Sv. Duhu. Jesu li vama ostavili bebu na prsima tih koliko-toliko sat vremena nakon inicijalne provjere bebinog zdravlja ili ne?

Mia007
    27. Studeni 2015. 21:35

Ja sam nedavno bila na trudničkom tečaju gdje su nam rekli da ostaješ odmah s bebom najmanje sat vremena tako da se nadam tome :)

ivanche2
    28. Studeni 2015. 13:58

Cure što je potrebno nositi na svetom duhu za bebu? 
    Ja sam spakirala za sebe: 
    Spavačice, 
    uloške, 
    mrežaste gačice, 
    vlažne maramice, 
    octisept, 
    jastučiće za grudnjak,
    grudnjak,
    čarape, 
    papuče, 
    četkicu i pastu,
    i šampon za kosu i tuširanje. 
    Treba još što?

..Great things take time...

bigica
    30. Studeni 2015. 00:04

Eh i ponesi si nekoliko jednokratnih podloga za previjanje...

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

ivonnna
    30. Studeni 2015. 13:31

Cure, što se s. Duha tiče, ja tamo trebam roditi za 2,3 tjedna i više manje sam spremila sve što treba. Jedino me zanima nešto - kako praktično izgleda to s malom torbom za box i većom za odjel. Ja dođem tamo, prime me u "čistilište", predrađaonu ili box (koji već stupanj budem kad dođem :D ), a gdje bude velika torba dok sam ja u boxu? Koliko velika može biti ta "mala" za box? Može li to biti moja normalna ručna torbica koju inače furam (neke srednje veličine, nije baš mala kao neseser npr.). 
    Ne kužim baš kak to sa stvarima ide tamo :D

I još nešto, na tečaju su nam rekli da se ne smije piti voda u boxu na s. Duhu, ima neka od vas da je tamo nedavno rodila i smjela piti vodu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.