Porod u bolnici Sv. Duh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    meeneepanda
    27. Listopad 2017. 11:10

Znači jučer sam mailom poslala da se naručim na prvi pregled u TA,još uvijek mi ne odgovara nitko, jel to inače praksa da se čeka po par dana odgovor? Pa onda me neće do poroda primit na red..

mamika3
    27. Listopad 2017. 15:33

01 3712 196!Trudnicka,Sv Duh,narucuju od 13-15 sati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• DiDam
    12. Veljača 2018. 14:54

Pozdrav,
    iskustvo u rodilistu sv.Duh...Dr.Vladimir Blagaic👎 Nemam previse rijeci za njega,osim totalno neprofesionalan! I nimalo motivirajuci,osim sto tu i tamo nabaci pokoju salu.Babice u radjaoni su zaista odlicne.
    Odjel babinjaca..ahh🙏😞 Dakle,mene je kao prvorotkinji tada bilo “strah” pozvati jednu od sestara jer bi me odmah docekale na “noz”,kao sto psad hocu.A u principu sam ih zvala svega par puta..kupaone prljave..

• AK2008
    27. Veljača 2018. 21:57

Pozdrav, je li nužno da tate imaju tečaj kako bi prisustvovali porodu? Hvala

• Joan
    27. Veljača 2018. 22:27

Po pravilu bi trebao zavrsiti tecaj, ali u sv. duhu novac cimi cuda :(

• nova62
    28. Veljača 2018. 07:02

See all my friends

sbobet

• aunbm123
    28. Veljača 2018. 07:25

I'm interested in this.

m8bet

• Jata
    28. Veljača 2018. 11:14

AK2008

Pozdrav, je li nužno da tate imaju tečaj kako bi prisustvovali porodu? Hvala

Nitko ne pita za tecaj

• Dustyy
    10. Lipanj 2018. 14:09

Drage mame koje ste rodile na Sv. Duhu,
    kakvi su prostorni uvjeti rodilišta? Kakvi su boksevi u kojima se rađa? Kakve sobe za rodilje? Koliko ih osoba dijeli? Dvoumim se između Vinogradske i Sv. Duha jer sam iz više izvora čula da imaju najbolje osoblje, ali mi je ipak bitno da imam minimum privatnosti tijekom rađanja kojeg u Vinogradskoj baš i nema...

• Nikica
    23. Lipanj 2018. 02:36

Dustyy,evo friskog iskustva od prije kojeg tjedna. Znam kako ti je jer sam se i sama dvoumila izmedu te dvije bolnice i na kraju opet odabrala sv duh. Ono sto je prevagnulo je da tu mozes najnormalnije piti vodu i u predradaoni a ako se ne varam i u radaoni, szo u vinogradskoj ne smijes (tako cula od frendica koje su tamo radale). Sto se privatnosti na porodu tice prvi put sam rodila u sobi gdje je jedan krevet za radanje a drugi put gdje su ako se ne varam dva ali su udaljeni poprilicno..
    Sto se i tice te privatnosti,mislim da ti ona postaje malo bitna kada krene porod jer tada je najbitnije da sve prode ok i brzo..
    Eto, nadam se da sam bar malo pomogla u nedoumici..i ako mozda u meduvremenu nisi rodila zelim ti srecu i brz i sto manje bolan porod 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.