Znači jučer sam mailom poslala da se naručim na prvi pregled u TA,još uvijek mi ne odgovara nitko, jel to inače praksa da se čeka po par dana odgovor? Pa onda me neće do poroda primit na red..
01 3712 196!Trudnicka,Sv Duh,narucuju od 13-15 sati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav,
iskustvo u rodilistu sv.Duh...Dr.Vladimir Blagaic👎 Nemam previse rijeci za njega,osim totalno neprofesionalan! I nimalo motivirajuci,osim sto tu i tamo nabaci pokoju salu.Babice u radjaoni su zaista odlicne.
Odjel babinjaca..ahh🙏😞 Dakle,mene je kao prvorotkinji tada bilo “strah” pozvati jednu od sestara jer bi me odmah docekale na “noz”,kao sto psad hocu.A u principu sam ih zvala svega par puta..kupaone prljave..
Pozdrav, je li nužno da tate imaju tečaj kako bi prisustvovali porodu? Hvala
Pozdrav, je li nužno da tate imaju tečaj kako bi prisustvovali porodu? Hvala
Nitko ne pita za tecaj
Drage mame koje ste rodile na Sv. Duhu,
kakvi su prostorni uvjeti rodilišta? Kakvi su boksevi u kojima se rađa? Kakve sobe za rodilje? Koliko ih osoba dijeli? Dvoumim se između Vinogradske i Sv. Duha jer sam iz više izvora čula da imaju najbolje osoblje, ali mi je ipak bitno da imam minimum privatnosti tijekom rađanja kojeg u Vinogradskoj baš i nema...
Dustyy,evo friskog iskustva od prije kojeg tjedna. Znam kako ti je jer sam se i sama dvoumila izmedu te dvije bolnice i na kraju opet odabrala sv duh. Ono sto je prevagnulo je da tu mozes najnormalnije piti vodu i u predradaoni a ako se ne varam i u radaoni, szo u vinogradskoj ne smijes (tako cula od frendica koje su tamo radale). Sto se privatnosti na porodu tice prvi put sam rodila u sobi gdje je jedan krevet za radanje a drugi put gdje su ako se ne varam dva ali su udaljeni poprilicno..
Sto se i tice te privatnosti,mislim da ti ona postaje malo bitna kada krene porod jer tada je najbitnije da sve prode ok i brzo..
Eto, nadam se da sam bar malo pomogla u nedoumici..i ako mozda u meduvremenu nisi rodila zelim ti srecu i brz i sto manje bolan porod 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji