Nisam bas nedavno rodila, prije godinu dana, i meni su dozvolili da pijem vodu boxu... Jedino dva sata nakon poroda nisam nista smjela pit i jest. Sto se tice torbe za box, ja sam imala malu torbu u koju sam stavila mobitel, dvije boce vode, spavacicu, slape, carape, gacice i jedan paket ulozaka te dokumentaciju. Veca torba je bila kod muza i nakon sto sam rodila dao ju je sestri i stavila ju je zajedno s malom torbom ispod kreveta na kojem su me vozili na odjel. Al mislim da i da dodes s obje torbe da nece biti problema. Tak i tak to stave u box u neki kut... Meni je osobno bilo prakticno s tom manjom torbom, pogotovo kad sam dosla na odjel, sestra je na brzinu uzela gacice i uloske i pomogla mi da se obucem. Nije mi morala kopat po velikoj torbi da to nade.
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Da da, obje torbe su u boxu s tobom :)
Mislis na jutarnju vizitu na babinjacama? To ti izgleda ovako: Jutro mame, kako ste? Jel sve u redu? Je je sve je u redu. Onda lijepi pozdrav. (Eventualno jos pitaju jeste imale stolicu)
Ne pregledavaju te uopce. Moja cimerica je rodila na carski i njoj su samo bacili oko na ranu i to je to.
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Pozdrav cure,
spremam se rodit u bolnici Sv.Duh,pa ako ima koja voljna podjelit svoje iskustvo nedavnog porodaja u toj bolnici ?
Evo cure nove infomacije. Porod prije 8 dana. Znači badnjak navecčer 20h sam primljena. Osoblje malo popilo no ništa strašno. Došla sam tamo nakon pucanja vodenjaka. Hodala po sobi i čekaoni do samog poroda negdje 10 minuta do ponoći. Za 15 minuta sve bilo gotovo. Porodila me primalja. Svi su bili ljubazni i svi su pomagali. Doduše bila sam jedina rodilja. Tako da je i to imalo utjecaja na njih. Nisam rezana, pukla za jedan šav iznutra, dva izvana, ništa strašno. Jedna primjedba osobi koja me šivala. Doktor je bio toliko pijan da je zašio krivu usminu. Onu puknutu je ostavio, a ovu kojoj nije bilo ništa je zašio. Ali nisam ništa osjetila pa eto neki plus.
..Great things take time...
Sortiraj odgovore
Najstariji