Porod u bolnici Sv. Duh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Smješkica
    28. Rujan 2017. 23:11

mamika3

Smješkica

Hvala! Znaci nije mi potrebna dječja robica za vrijeme boravka u bolnici? Oni obuku dijete?

Da,da……Oni ih oblace…Kad ides doma muz donese robu zs tebe i bebu!Dok se ti presvlacis za izlszak sestra ti obuce bebicu!

Super, hvala! Zbilja ste mi puno pomogli 😊

mamika3
    29. Rujan 2017. 21:08

Smješkica

mamika3

Smješkica

Hvala! Znaci nije mi potrebna dječja robica za vrijeme boravka u bolnici? Oni obuku dijete?

Da,da……Oni ih oblace…Kad ides doma muz donese robu zs tebe i bebu!Dok se ti presvlacis za izlszak sestra ti obuce bebicu!

Super, hvala! Zbilja ste mi puno pomogli 😊

Ajde  javi se kad rodis!Tamo sam na ljetnicama 2016!Ak zatrebas nesto,navrati tamo...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Kiki156
    03. Listopad 2017. 10:42

Pozdrav cure! Jedno pitanje...treba li se za tate kupovati ono odijelo za radaonu? Ne znam kako je na Sv. Duhu, a tamo planiram roditi. Znam da neke bolnice traze da tata donese, a neke daju svoje. Hvala na odgovoru! 😊

Belle84
    03. Listopad 2017. 10:52

Kiki to i mene zanima 😊

meeneepanda
    03. Listopad 2017. 11:46

Pozdrav!

Htjela sam pitat, ima tko iskustva da je bio sad ne tako predavno na carskom na sv duhu? 
    Ujedno, ukoliko je beba na zadak i predlozi se okretanje bebe jel se moze to odbiti? Pogotovo kao prvorotkinja..
    I sto ako se odbije? Nije valjda da ce porod radit vaginalni na zadak?! Malo sam u brizi jer se bojim da me tak nes moguce ceka. Apsolutno zelim izbjeci okretanje bebe makar na carski isla.

Kiki156
    03. Listopad 2017. 18:58

Meeneepanda nama su na tecaju na Sv. Duhu rekli da se bebe na zadak poradaju carskim rezom. Pogotovo kod prvorotkinja. Moja frendica je prije 2 g rodila na Sv. Duhu, prvorotka, beba na zadak i isla je na carski. Njoj su pokusali okrenuti bebu, kaze da nije imala previse izbora ali je na kraju nisu uspjeli okrenuti i zavrsila je na carskom. Ne znam je li mogla odbiti. Koji si ti sad tjedan? Mozda se beba jos stigne okrenuti 😊

meeneepanda
    03. Listopad 2017. 19:23

32 tjedan sam, ali koliko sam shvatila beba je vec tjednima u istom polozaju,ali me vise brine ureaplasma za koju sam tek nedavno popila antibiotik.. Sumnjam da sam je se rjesila.. 
    Mislim svjesna sam da ima nade da se jos okrene sama, samo to njihovo okretanje zelim izbjeci..

• tmr28
    04. Listopad 2017. 14:57

Hej cure...nisam citala od pocetka al evo mog iskustva...ja sam rodila na sv.duhu 25.6.ove godine a i cijelu trudnocu pratila gore...o babicama i doktorima sve najbolje...stvarno su bili odlicni ali to ovisi i na koju smjenu naletis...ja sam dosla u jednoj a rodila u drugoj i nemam zamjerki...ja prvorotka pojma nisam imala o nicem i jos maltene vristala od bolova i ama bas nitko nije bio bezobrazan prema meni...radjala sam u svojoj spavacici...a odjelu babinjaca isto sve 5 osim jedne sestre za bebe...sve cisto i imali su dovoljno posteljine i podloga...mozda jer je bio ponedjeljak pa su dobili...stalno netko dolazi pitat dal nesto treba pa cak i sestra sa lijekovima protiv bolova hahaha ....sestru za bebaca sam zvala samo jednom kad je mala povracala plodnu vodu pa sam se prepala  i odmah je dosla i presvukla ju...a drugu noc me vidla da bauljam po hodniku i nunam pa me pitala dal hocu da ju uzmu malo...takve ponude se ne odbijaju hahaha ...dakle same pohvale i drugi put cu tam u nadi da cu isto proc hihihi

• tmr28
    04. Listopad 2017. 21:20

Netreba kupovat za muza ono odijelo...dobe tamo...

Kiki156
    05. Listopad 2017. 22:11

Hvala tmr28 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.