Zadnjih4- 6 tjedana se kontroliras u trudnickoj ambulanti bolnice u kojoj namjeravas roditi!To ti ginic mora napomenuti i dati uputnicu d1!Kad ju dobijes onda se narucis!Ja sam danas 36 plus 2 i bio mi je ujutro prvi pregled u trudnickoj!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja isto hodam na sv duh jer sam bila na potpomognutoj, i dr je rekla da ako odlučim kod njih roditi nakon 35.tjedna treba dolaziti kod njih na kontrole.Ja sam još daleko do toga, ali ja sam ostala voditi trudnoću kod njih i tamo i roditi.
Aha,nakon 35-og!Pomjesali su mi se tjedni
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zadnjih4- 6 tjedana se kontroliras u trudnickoj ambulanti bolnice u kojoj namjeravas roditi!To ti ginic mora napomenuti i dati uputnicu d1!Kad ju dobijes onda se narucis!Ja sam danas 36 plus 2 i bio mi je ujutro prvi pregled u trudnickoj!
Hvala Vam mamika3 i Dolores123 :)
Bili u sv duhu na porodu prekrasno iskustvo. Iskustvo kako je to biti tata pratite na facebook stranici https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=174326889759936&id=169625736896718
Pozdrav, rodit cu induciranim porodom na sv.duhu pa me zanimaju iskustva s istim i imate li kojeg doktora posebno za preporuciti?
Jedna frendica je rodila prvo na Duhu, drugo u Vinogradskoj (2014. i 2017.), kaže Vinogradska je sto puta bolja.
Jedna frendica je rodila prvo na Duhu, drugo u Vinogradskoj (2014. i 2017.), kaže Vinogradska je sto puta bolja.
2014. i 2017. se ni po cemu ne mogu usporediti. 3 godine je dug period da bi se usporedjivala iskustva.
Isto tako, drugi put je neusporedivo lakse roditi nego prvi put, tak da mozda bolje pitati za iskustvo dvije osobe koje su paralelno radjale (u posljednje vrijeme) u ta dva rodilista prvo dijete.
Pozdrav, rodit cu induciranim porodom na sv.duhu pa me zanimaju iskustva s istim i imate li kojeg doktora posebno za preporuciti?
Ja sam rodila na indukciju na sv Duhu. Porod od busenja vodenjaka do kraja vodio dr Vasilj i hvala Bogu na tom covjeku! Vrhunski profesionalac. Sve je islo po skolski, dali su mi gel za otvaranje, kad sam se otvorila 2 cm (ili 2 prsta, nisam sigurna) probusli su vodenjak, iscurila mlijecna plodna voda (sto je odlicno). Nakon 2 sata su mi dali drip pa sam po preporuci uzela epiduralnu jer su bolovi bili jaki i s ultra kratkim pauzama. Nakon epiduralne sam mogla uzivati, trudovi su picili 100 na sat a ja ih nisam osjetila sve do porodjaja kad je epi popustila. Kod izgona sam osjetila svaki trud i porod prosao bez ikakvih problema. Nisam popucala niti su me rezali.
U svakom slucaju predivno iskustvo.
Razlog zasto sam isla na indukciju je manjak plodne vode tocno na termin, pa nisu htjeli cekati niti dana duze. Zbog cega ti ides na inducirani porod?
Sortiraj odgovore
Najstariji