Slazem se.. i ja bih cekala da mi dodu nalazi i onda mi se ne čeka radi čekanja.. i to kaj kazes Pipin.. primiti ce se kad bude spremno i vj kad se malo opustimo.. i nama se desila ta prosla trudnoca bas kad sam najmanje nade polagala.. ono kad samo o tome razmisljas potjeras valjda sve spermiće🙈🙈 I svatko je slucaj za sebe ofc.. meni jos slijede razgovori na kontroli i sutra idem kod privatnice svoje bas da vidim sto ona kaze..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Slazem se.. i ja bih cekala da mi dodu nalazi i onda mi se ne čeka radi čekanja.. i to kaj kazes Pipin.. primiti ce se kad bude spremno i vj kad se malo opustimo.. i nama se desila ta prosla trudnoca bas kad sam najmanje nade polagala.. ono kad samo o tome razmisljas potjeras valjda sve spermiće🙈🙈 I svatko je slucaj za sebe ofc.. meni jos slijede razgovori na kontroli i sutra idem kod privatnice svoje bas da vidim sto ona kaze..
Mi smo napokon zavrsitli sa pretragama, nadam se da ce se i um opustiti, tijelo takoder. Na kraju krajeva, to sto kazes, dogodi se kad se dogodi, nemamo puno utjecaja na to.....
A sto su vam rekli doktori.. da li u iducoj trudnoci treba odmah otvoriti bolovanje i ici na cuvanje? Barem prva tri mjeseca ili nisu nista savjetovali?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
meni nisu nista, (jedna) izgubljena trudnoca nije indikacija za bo
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hm.. ne znam..mislim da bih ja ipak zicala cuvanje ako nista da budem mirnija u glavi.. 🙄
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ja sam evo danas bila na prvoj kontroli nakon poroda. Sve ok, endometrij zadebljan i mogu ocekivati mengu unutar dva tjedna (rekla je da ocekujem da ce biti obilna) pa onda opet pregled 30.03. na kojem ce mi raditi papu i briseve i dobit cu uputnice za torch test i trombofiliju za Petrovu. Ostaje mi onda jos samo hormone izvaditi u jednom od ciklusa. Ako svi nalazi budu u redu... Nakon ciklusa u sestom mjesecu budemo probali ponovno, ali necu nista forsati. Ako se primi ove godine, primi, ako ne... Iduce idemo u postupak opet u BetaPlus. To je moj plan za sada... Psihicki sam bolje, ali zelim sve ciste nalaze i potpuni oporavak do iduce trudnoce.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiki, drago mi je da je kontrola bila ok.. drži se;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Curke,i ja vam se pridruzujem.
Spontani u 7tj. Nadam se da cu proc bez kiretaze i da mogu ponovno pokusatat. vidjet cu na kontroli posto mi je prvi sta ce mi preporucat za pretrage i reci kolko da cekam.
Bokic svima, nisam vidjela jos ovakvu temu na forumu, a znam da ima dosta nas s takvim slucajem pa se nadam da cemo se okupiti. Zene drage, ovo je topic za sve koji imaju pitanja o pokusavanju nakon spontanog. Nakon kolko, kako, na sto paziti, trebam raditi pretrage? Slobodno svi djelite svoja iskustva.
Pozz..moje i iskustvo 2.5god u braku😢 prvi put zatrudnjela nakon 12mj braka,drugi put nakon 10mj.i oba spontana...teško sam to podnijela i psihički pala ali eto još nema trudnoce...radila sam nalaze krvi,štitne prohodnost jajovoda sve dobro..MM spermogram oky nije najbolji al nije ni loš. Pošto ne dolazi do trudnoce otišli smo u Kinderwunsch kliniku sada sam na pikanju 💉 ovitrelle.. Idemo na tempirane odnose..kada naraste folikul određenu veličinu u stomak dajem💉nakon toga odnos sa MM i ovulacija se treba desiti 24 do 36h. Sada sam u drugom postupku davanja 💉za 6 dana kontrola radit će preko krvi betu HCG..zanima me da li je neka uspijela i nakon koliko pikanja. Zelim nam svima more plusica ☺⚘❤
Meni je socijalna rekla da će mi napraviti briseve i papu..Iako sam ih zadnji put radila u 8.mj pa kao zapravo nema potrebe, ali kaze ako ce me to smiriti da ce napraviti.. Iskreno to mi je bas ok sto mi izlazi u susret i ja bih to vise voljela sam ponoviti radi iduce trudnoce nego sto mislim da je moglo utjecati na proslu.. Zao mi je kaj si i ti to morala proci.. bude bolje s vremenom..:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji