Hej - i nama je upravo proslo 2 mjeseca. Ja sam odradila vecinu testiranja, ceka me jos jedno. Neki nalazi stigli i uredni, neke cekam. Za trombofiliju mi je ginekolog rekao da ne trebam, tako da za sad necu ici. Dao nam zeleno svjetlo za ovaj mjesec!
I meni je prvo rekla da ne treba, ali ipak mi je dala uputnice za sve što može.
Sretno da ovaj mjesec odmah bude produktivan 🤞🤞, a mi ćemo sačekat još ta dva da dođu nalizi trombofilije.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Da li je rekla zasto ti dala ipak? Meni je spomenuo da po svemu sto se meni dogodilo nista ne upucuje na trombofiliju, pa kao zato. Hvala ti od srca, veoma se trudim biti smirena i ne nadati se, a opet jedva cekam sljedecu sansu. Vi sad gustajte u svemu 2 mjeseca, pa akcija
Jek netko radio pretrage na trombofiliju u Zg, gdje i koliko se cekaju nalazi?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
A evo kaze Orhideja da se 2 mjeseca cekaju nalazi, nisam sigurna gdje se rade jer ih ja ne trebam raditi, ali nadam se da ce ti netko odgovoriti
Zar tebi to naslucuju kao razlog?
Ma cekamo nalaz phd-a, ali svejedno ce me moja gin poslati na sve pretrage prije iduce trudnoce, s obzirom da je to vec bio 24.tt pa pitam jer nisam iz Zg.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Da svakako ce te slati na sve pretrage: krv, urin, spolne hormone, papa, TORCH, brisevi, trombofofilija....puno srece zelim. Jesu li vam rekli koliko ne smijete pokusavati?
Tri mjeseca minimalno dok se sve ne vrati na mjesto, jer je to ipak bio porod... U cetvrtom cemo polako krenuti na pretrage pa kad dođu svi nalazi idemo ispocetka... Prije svih nalaza ne zelim ni pokusavati dok ne budem sigurna da je sve u redu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Ma naravno, samo polako. Najbitnije da se psihicki oporavite, krenite tek kad ste 100% spremni.
Sortiraj odgovore
Najstariji