Pozdrav drage zenice, upravo sam dosla sa ciscenja :(
Prva trudnoca nakon 2 godine braka, svijet mi se srusio ;(
U ponedeljak bila na kontroli bilo sve ok sa plodom, da bi u utorak navece dobila veliko krvarenje i odmah sam otisla ginekologu jucer koji mi je rekao da gestacijska kesa citava ali da nema otkucaja srca i da moram na ciscenje :(
Pitala sam danas sestru koja mi je pomogla poslije toga da se obucem, da li imaju neke pretrage da uradim samo mi je rekla briseve i za trombofiliju. Da mi treba ginekolog u drzavoj bolnici dati uputnicu na moj odgovor da nisam isla u drzavnu bolnicu samo je slegla ramenima.
U totalnoj sam konfuzij molim vas uputite me koje nalaze da radim?
Hvala vam i drzim vam fige svima da nam Bog da da imamo i mi svoje bebice
Zao mi je... Od nalaza bih ti savjetovala ponavljanje svih briseva, torch test i test za trombofiliju, papa test... Sretno i zelim ti svu srecu ❤️🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
U ponedeljak bila na kontroli bilo sve ok sa plodom, da bi u utorak navece dobila veliko krvarenje i odmah sam otisla ginekologu jucer koji mi je rekao da gestacijska kesa citava ali da nema otkucaja srca i da moram na ciscenje :(
Pitala sam danas sestru koja mi je pomogla poslije toga da se obucem, da li imaju neke pretrage da uradim samo mi je rekla briseve i za trombofiliju. Da mi treba ginekolog u drzavoj bolnici dati uputnicu na moj odgovor da nisam isla u drzavnu bolnicu samo je slegla ramenima.
Zao mi je, suosjecam...bit ce malo lakse s vremenom❤....moje je iskustvo da osim pape i briseva ne salju na nikakve druge pretrage ako je bio prvi rani spontani....drzi se❤❤❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Hej, zao mi je sto je tako zavrsilo.. ali ne gubi nadu..i bit ce s vremenom bolje. Evo moje iskustvo je isto da rade briseve i papu. Ja cu imati nalaze kroz 10ak dana nadam se..a onda sa sljedećim ciklusom planiramo ponovno pokusati.. Ima neka od vas da vec pokusava ponovno? Jeste jos sto radile od testova?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav curke, vidim da se ovdje ništa ne piše, a meni bi dobro došlo malo da čujem ima li ijedna koja se odvažila na novi pokušaj? Mislim da ćemo mi krenuti opet nakon sljedeće menge.. 🤞 U glavi mi je jos uvijek sto nedoumica, ali sporo prolaze ti ciklusi, mozda bolje krenuti ranije.. Jeste li uspjele napraviti sto od testova? Javite se ako je koja u slicnim planovima 🤗🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav 🖐🏻
Mi smo planirali sad krenuti u akciju. Spontani je bio 1.9. u 24tt. Dobila sam nalaz phd-a koji kaze da je pupčana vrpca uzrok. Poslje mi je uzet bris za bakterije i papu, imala sam i ureaplasmu, ali vjerujem da se to javilo poslje svega jer nisam imala nikakve simptome nego tek 10ak dana nakon sto sam se vratila kući iz bolnice. Papa je bila uredna.
Prije nekoliko sam opet radila papu jer sam rekla gin da planiramo ponovo raditi na bebi sad čekam rezultate. A briseve će ponovo raditi kroz trudnoću redovno.
Sad ima jedan problem jako se veselim i želim ponovo probati ali me užasno strah a menga mi je taman pr kraju 🙊🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj4.. super da su ti nalazi dobri i da možete opet!:) Evo i ja čekam još samo mikrobiološki bris, to će biti ovaj petak! Sve ostalo je uredno.. papa, drugi brisevi, isla sam raditi i GUK i masti. Tu sam malo granicna, pa sam odlucila piti gynositol koji mi je preporucila jedna ginekologica da malo sredi šećer i inzulin. Jedino sto nam nije ok od nalaza je kariotip, tak da tu imam realan strah da se moze opet ponoviti.. Ali jedini nacin je da probamo opet, tako da ja trebam dobiti mengu ovih dana i onda kao i ti.. idemooo A strah opere samo tako.. pa onda opet ti je i drago da ides opet.. pa opet strah.. uf.. Trebala bi se necim drugim zabaviti, ali me dekoncentriraju jako misli o tome svemu..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav,
Baš me razveselila poruka na ovoj temi, već sam par dana aktivni čitač foruma i baš me napala želja da sad i odmah pokušamo ponovno, ali onda se opet sjetim da ipak želim čuti mišljenje hematologa (07.05.naručena i nikako dočekat). Imamo i termin krajem lipnja kod genetičara, ali to mi se kao čini daleko, a s druge strane ionako je već prošlo skoro pola godine ( 19.12.2019. u 13tt) skupljajući kojekakve nalaze, pa da se strpim i tih 1.5 mj.
Stvarno ni sama nisam pametna 🙄🙄
Doktorica predlaže hematologa, pa da onda pokušamo, ako do genetičara ostanem trudna otkazati ćemo termin, a ako ne onda idemo i tamo.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Jel postoji sumnja na neku hematološki bolest? Ako se dobro sjećam rekla si da vam je phd nalaz dosao uredan? Koliko si spontanih imala? Sori, zaboravila sam..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Jel postoji sumnja na neku hematološki bolest? Ako se dobro sjećam rekla si da vam je phd nalaz dosao uredan? Koliko si spontanih imala? Sori, zaboravila sam..
Imala sam dva spontana, prvi prije 7 god u 7tt i drugi u 12.mj u 13tt. Radila sam test za trombofiliju i on je pokazao heterozigot na PAI-1 4G/5G (koliko sam shvatila blaži porast trombofilije).
O prvom spontanom ne znam ništa jer je bio rano, potpuni i sve je samo otišlo bez kiretaže, ova druga trudnoća je u 8 tt krenula loše. Uvećana žumanjčana vrećica što najčešće znači kromosomska greška, a nama kariotip uredan u 11tt radimo panorama test koji je također uredan, ali na uzv pregledu vidljive anomalije ploda cistični higrom i nepravilno razvijanje.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji