Cure da malo dignem temu...rani spontani 7 tj ..u sijecnju...bez kiretaze...bez lijekova i sada odem na kontrolu nakon prve mjesecnice i sve u savrsenom redu...doc ponovio papu koja je bila u studenom uredna kao i brisevi....doktor ne bi radio druge pretrage....i to bi trebalo bit to....ali kaze mozete opet pokusavati ovo ljeto.....??!!! Sada se dvoumim da li da ga poslusam pa eto ima li jos tko u sl situaciji
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Cure da malo dignem temu…rani spontani 7 tj ..u sijecnju…bez kiretaze…bez lijekova i sada odem na kontrolu nakon prve mjesecnice i sve u savrsenom redu…doc ponovio papu koja je bila u studenom uredna kao i brisevi….doktor ne bi radio druge pretrage….i to bi trebalo bit to….ali kaze mozete opet pokusavati ovo ljeto…..??!!! Sada se dvoumim da li da ga poslusam pa eto ima li jos tko u sl situaciji
Ja sam isla na kiretazu, nama je rekla da 2 ciklusa pricekamo. Neznam, imam osjecaj da svatko ima svoju teoriju koliko se mora cekati...
Ja sam imala inducirani porod bez kiretaze pa su mi rekli da mozemo ponovno nakon tri ciklusa uz uvijet da su svi nalazi uredni. Mi cemo ipak pricekati malo vise...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Slazem se sa Pipin, svak ima svoju logiku. Meni je gin rekao da mozemo odma dalje ako zelimo nakon prvog ciklusa, ako se maternica oporavila i ima se za sta uvatit uvatit cr se. Inace sam imala kiretazu u prosincu, ovo mi je sad treci ciklus i pokusavamo opet
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hortensia vidim da imaš jednog bebača, pa vjerujem da ne trebaš ići na dodatne pretrage, daljnja obrada je češća u slučaju više pobačaja i nijednog poroda. Samo hrabro dalje i sretno.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Hvala cure...ja sam po nekoj logici kontala da cekati treba kod kiretaze ili barem malo vece trudnoce pa me iznenadilo to da mi preporucuje cekanjw kod tako male trudnoce bez kiretaze ...ali imam dojam da ako je doktor u filnu bolje pricekat koji mj onda to ponavlja svakoj bez obzira.. ...
Cak mi je to nekako rekao u da pricekam do ljeta kao stilu da kao dodju ljepsa vremena hahaha mislim da je mislio na coronu
Negdje sam jednom procitala da treba pricekati onoliko koliko je i trudnoca trajala da se sve vrati u normalu...to mi je imalo smisla...
Zelim uskoro svima odrzivi i zdravi plusic da ugledamo
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Hvala cure…ja sam po nekoj logici kontala da cekati treba kod kiretaze ili barem malo vece trudnoce pa me iznenadilo to da mi preporucuje cekanjw kod tako male trudnoce bez kiretaze …ali imam dojam da ako je doktor u filnu bolje pricekat koji mj onda to ponavlja svakoj bez obzira.. …
Cak mi je to nekako rekao u da pricekam do ljeta kao stilu da kao dodju ljepsa vremena hahaha mislim da je mislio na coronu
Negdje sam jednom procitala da treba pricekati onoliko koliko je i trudnoca trajala da se sve vrati u normalu…to mi je imalo smisla…
Ja sam se bas dala u istraživanje toga i vidim da i WHO i vecina lijecnika preporuca cekati minimalno 3-6 mjeseci. No citala sam i clanke u kojima se pokazalo da zene koje su zacele u roku 6 mj od spontanog imaju veću sansu roditi zdravu bebu od onih koje su cekale duze. Sve su to na kraju statistike i naravno da s vremenom ne postajemo nista mlađe i samim time statistika nije na nasoj strani ako se ceka duze. Mislim da ako psihički nisi spreman stvarno nema smisla forsirati. Ali s druge strane ako si se psihički oporavila i nije bilo nekog zahtjevnijeg zahvata i radilo se o ranijoj trudnoći.. ne vidim razlog zašto cekati 6 mj. Ja cu osobno ponoviti neke pretrage i planiram u roku tri mj opet raditi na bebi.. ponekad treba slusati i svoju intuiciju.. Sretno svima🤞🤞😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala cure…ja sam po nekoj logici kontala da cekati treba kod kiretaze ili barem malo vece trudnoce pa me iznenadilo to da mi preporucuje cekanjw kod tako male trudnoce bez kiretaze …ali imam dojam da ako je doktor u filnu bolje pricekat koji mj onda to ponavlja svakoj bez obzira.. …
Negdje sam jednom procitala da treba pricekati onoliko koliko je i trudnoca trajala da se sve vrati u normalu…to mi je imalo smisla…
Ja sam se bas dala u istraživanje toga i vidim da i WHO i vecina lijecnika preporuca cekati minimalno 3-6 mjeseci. No citala sam i clanke u kojima se pokazalo da zene koje su zacele u roku 6 mj od spontanog imaju veću sansu roditi zdravu bebu od onih koje su cekale duze. Sve su to na kraju statistike i naravno da s vremenom ne postajemo nista mlađe i samim time statistika nije na nasoj strani ako se ceka duze. Mislim da ako psihički nisi spreman stvarno nema smisla forsirati. Ali s druge strane ako si se psihički oporavila i nije bilo nekog zahtjevnijeg zahvata i radilo se o ranijoj trudnoći.. ne vidim razlog zašto cekati 6 mj. Ja cu osobno ponoviti neke pretrage i planiram u roku tri mj opet raditi na bebi.. ponekad treba slusati i svoju intuiciju.. Sretno svima🤞🤞😘
Da i ja sam to citala...medjutim ono sto sam navode kao eventualni razlog cekanja jer uvijek isto ; obnova sluznice.....a to ovisi o kiretazi...duljini trudnoce...tako da svakako ne moze biti neka univerzalna preporuka who za sve...nego eto s toliko cekanja kao pokivaju sve opcije...preko 6 mj.kao ne mora cekati nitko...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Btw.ja bi cekala koliko god treba ako cu u medjuvremenu raditi neke pretrage ali cekanje samo zbog cekanja....ne znam...sve manje vjerujem da cu ga poslusati...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Kazu da ako tijelo nije spremno nista se nece primiti. Evo nama se nije primilo prvo sam bila dosta nestrpljiva i htjela odmah, ali sto vise vremena prolazi si mislim da neko izvjesno vrijeme ipak treba proci da se sve vrati u normalu. Pogotovo kod trudnoce koje vise nisu jako rane. Tijela su prezivjela velike kolicine hormona i promjena i normalno je da se nemoze preko noci vratiti u normalu. Prvo je prevladavala ogromna zelja za drugim djetetom, ali mislim da je jako bitno dopustiti tijelu da se obnovi i pripremi na novu trudnocu.
Sortiraj odgovore
Najstariji