eh, evo išla prošetat do sandučića kad ono kupon iz Konzuma, jeeee...

I mene je zvala ta zena i hvala bogu da nisan pristala jer mi je rekla svaka 3 miseca da moram u njih bilo sta kupit a na kraju saznala da moras kupit knjigu koju ti ono daju na izbor nije ispod 100 kn a neznan ocu li si to moc priustit. Za one koji to mogu je odlicna stvar i neka zanimljiva knjiga uvik dobro dode al mi nije jasno zasto me isla navuc na laz. Cak i po internetu pise da moras kupovat iz njihove ponude a meni na tel kaze mozes bilo sta kupit pa makar djeciju slikovnicu od 30 kn maa daaa.
I mene je zvala ta zena i hvala bogu da nisan pristala jer mi je rekla svaka 3 miseca da moram u njih bilo sta kupit a na kraju saznala da moras kupit knjigu koju ti ono daju na izbor nije ispod 100 kn a neznan ocu li si to moc priustit. Za one koji to mogu je odlicna stvar i neka zanimljiva knjiga uvik dobro dode al mi nije jasno zasto me isla navuc na laz. Cak i po internetu pise da moras kupovat iz njihove ponude a meni na tel kaze mozes bilo sta kupit pa makar djeciju slikovnicu od 30 kn maa daaa.
e, tak je i meni rekla, sad ako je lagala...na njenu dušu! Ma meni je rekla da mogu otići i u njihovu knjižaru i tamo odabrati bilo koju knjigu!?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
S obzirom da cu uskoro morat ic zivit u postanare i jos bebica dolazi mozda mi i tih 30 kn bude puno tako da onaj ko moze stvarno super i volim dobre knjige..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja isto obožavam knjige i čitanje i muž, i imamo dosta svojih knjiga... Ova njezina ponuda mi se učinila ok, a sad ako sam nasjela... sama sam si kriva!

Cure, jel mi mozete poslati link gdje se to moze uclaniti u klub NW, na njohovoj stranici ne vidim gdje se uclanjuje u klub, osim ovo s ovom karticom koja se ispunja, a ni tu nenpise da je to klub. Hvala!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji