eh, evo išla prošetat do sandučića kad ono kupon iz Konzuma, jeeee...
I mene je zvala ta zena i hvala bogu da nisan pristala jer mi je rekla svaka 3 miseca da moram u njih bilo sta kupit a na kraju saznala da moras kupit knjigu koju ti ono daju na izbor nije ispod 100 kn a neznan ocu li si to moc priustit. Za one koji to mogu je odlicna stvar i neka zanimljiva knjiga uvik dobro dode al mi nije jasno zasto me isla navuc na laz. Cak i po internetu pise da moras kupovat iz njihove ponude a meni na tel kaze mozes bilo sta kupit pa makar djeciju slikovnicu od 30 kn maa daaa.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
S obzirom da cu uskoro morat ic zivit u postanare i jos bebica dolazi mozda mi i tih 30 kn bude puno tako da onaj ko moze stvarno super i volim dobre knjige..
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja isto obožavam knjige i čitanje i muž, i imamo dosta svojih knjiga... Ova njezina ponuda mi se učinila ok, a sad ako sam nasjela... sama sam si kriva!
Cure, jel mi mozete poslati link gdje se to moze uclaniti u klub NW, na njohovoj stranici ne vidim gdje se uclanjuje u klub, osim ovo s ovom karticom koja se ispunja, a ni tu nenpise da je to klub. Hvala!
Sortiraj odgovore
Najstariji