evo poslala i ja u filip trade,možda se posreći :))))))
evo poslala i ja u filip trade,možda se posreći :))))))
Sta si im napisala u email? i na koji si mail slala?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Toliko mi je doslo kuverti danas da je postar pita da ovde sigurno ima mlada trudnica :) Sve mi je doslo
Toliko mi je doslo kuverti danas da je postar pita da ovde sigurno ima mlada trudnica :) Sve mi je doslo
Super!! Kad si poslala?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Dan..nova sam u ovome a baš me interesira..kaj se treba napisati u tave mailove? :P
Dan..nova sam u ovome a baš me interesira..kaj se treba napisati u tave mailove? :P
evo u mom prethodnom komentaru idi stranicu po stranicu i nades kontakt neki vec imaju samo posaljes podatke i dode ti ili nades njihov e mail i posaljes im upit da bi tila isprobat njihove proizvode

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
slala san 29.12 i jedino mi bebimil nije bia dosa pa san slala ponovo i oni mi rekli da su poslali odma taj dan i ponovili su slanje i sad mi je doslo.
Novalac, Nivea baby, Hipp su dosli prosli tjedan a sad Nuxe, Afrodita, Nivea, Konzum one pelene i 50 kn za stednju i Bebimil
slala san 29.12 i jedino mi bebimil nije bia dosa pa san slala ponovo i oni mi rekli da su poslali odma taj dan i ponovili su slanje i sad mi je doslo.
Novalac, Nivea baby, Hipp su dosli prosli tjedan a sad Nuxe, Afrodita, Nivea, Konzum one pelene i 50 kn za stednju i Bebimil
Oh pa imam ja jos fore dosta...ja sam slala prosli tjedan tek.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

evo nakon misec dana mi je stiga i kupon za besplatno pakiranje K plus pelena

jel znas do kad se taj kupon za pelena treba iskoristit?
jel znas do kad se taj kupon za pelena treba iskoristit?
ne piše nikakav datum, pa pretpostavljam da nije vremenski ograničeno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji