Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    20. Siječanj 2015. 15:37

Dobila sam termkmetar od novalaca...kartoncic...ja ne kuzim kako to radi   Ja sam mislila da je to termometar za vodu...bezveze je 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

donkobonbonko
    21. Siječanj 2015. 10:51

Ovu informaciju sam upravo pronašla na
    http://www.besplativa.com/usluge/ostale-usluge/taxi-cammeo-besplatno-vozi-mame-i-bebe

nije loše znati....pa proslijedite info dalje :)

Taxi Cammeo besplatno vozi mame i bebe
    Taxi Cammeo je u svim gradovima u kojima posluje, u Zagrebu, Rijeci i Osijeku, uveo novu uslugu Cammeo & bebe koja će razveseliti mnoge mlade roditelje.

Riječ je o trajnoj usluzi kojom će se svim majkama i bebama omogućiti pet kilometara besplatne vožnje iz rodilišta do mjesta stanovanja koje se nalazi u okviru gradske vožnje, a u blagdanskom razdoblju, od 17. do 31. prosinca, vožnja će biti u potpunosti besplatna.
    Od 1. siječnja 2013. godine ovom će se uslugom svim rodiljama i njihovim bebama osigurati pet kilometara besplatne vožnje u Zagrebu, Rijeci i Osijeku.
    Za ostvarivanje ove pogodnosti dovoljno je prilikom ulaska u vozilo vozaču pokazati otpusno pismo iz rodilišta.

Mare121
    21. Siječanj 2015. 11:23

Tina na koju adresu si slala mail u Niveu? Ja sam slala prošli tjedan ali mi nisu ništa odgovorili.

mare27
    21. Siječanj 2015. 12:54

da se pohvalim,upravo dobila od bebimila radosnicu koja je prekrasna i od novalca termometar,koji je ruku na srce bzvz al ok ,sve to razveseli

Tena9
    21. Siječanj 2015. 13:00

Ja sam možda tutlek pa ne znam poslat pravi mail :(

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.