Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    22. Siječanj 2015. 16:55

Haha a eto moja dok. jos nista ne vidi ali na sljedecem pregledu mora vidit. 
    Jel u tebe sta videno? haha tebi je termin isto u 7 mjesecu koliko me sjecanje sluzi

Lollypop
    22. Siječanj 2015. 17:09

Gricko

Haha a eto moja dok. jos nista ne vidi ali na sljedecem pregledu mora vidit. 
    Jel u tebe sta videno? haha tebi je termin isto u 7 mjesecu koliko me sjecanje sluzi

Meni je krajem 7og termin. Slijedeci pregled mi je 5.2, ko zna, mozda se i bude vidilo nesto  

Gledam malo ovaj razvoj po tjednima..zaklela bi se da mi je rekla da mi bebac ima 12 cm od glave do trtice, ali sudeci po kalendaru po tjednima, bebac je duplo veci nego sto bi trebao bit za taj tjedan?!? Nadam se da je nesto fulala ili da sam ja nesto krivo skuzila...ti tjedni su me skroz izludili i necu vise to ni citat do slijedeceg pregleda. Rekla je da je sve ok i zena zna i nrcu razbijat glavu s tim!!! (Lako je reci!)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    22. Siječanj 2015. 19:14

Meni 4.2 :)
    i ja stalni gledam taj razvoj po tjednima i kad pogledas po internetu svaka kao stranica razlicito govori. Meni moja dok. nikaaad nije rekla kolika mi je beba samo bi rekla sve je okej i sve odgovara tjednu trudnoce. 

I bas tako zena zna i sve je u redu  taj internet samo izludi i momak mi je zabrania da citam.

Gricko3
    22. Siječanj 2015. 20:08

Nije mi ni dala sliku zadnji put :/ al ne pise svejedno pisalo mi je samo na prvoj slici u 7.tjednu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani