Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    21. Siječanj 2015. 15:15

bipa ne šalje ali odg ;) 
    Hipp odmah odg a konzum samo kaže da su zaprimili mail :/

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    21. Siječanj 2015. 17:11

javili mi iz filip trade-a...i iz hippa... pitali adresu i poslat će uskoro nadam se ;)
    Hvala vam na objašnjenjima 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Nina124
    21. Siječanj 2015. 17:14

Evo u Mulleru u Rijeci dobila knjižicu s kuponima za popust na upit na blagajni, vrijede do 30.6.2015.g. Od vlažnih maramica ni traga, a ja se sjetila kad sam već doma došla.
    Savjet za dm-tko ima vremena neka uzima paket nakon 31.3.jer do tog datuma se kuponi moraju iskoristit, a nisu baš nešto!

Lollypop
    22. Siječanj 2015. 11:20

Koliko ono treba da radnosnica stigne? Meni je stigao novalac i hipp zasad. Hipp je simpa, samo sto cu ja sve te cajice pokloniti dalje jer dok ja rodim proci ce rok trajanja :) ali naljepnica i zlicica ce dobro doc!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    22. Siječanj 2015. 11:24

Kazu da ce doc za 7-10 dana meni nakon prvog slanja nije doslo nista pa san im poslala upit i ispricali su mi se i poslali ponovo u petak, a u ponediljak dosla :D

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    22. Siječanj 2015. 15:58

Meni stigla radosnica, tocno 7 dana nakon zahtjeva  

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.