Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    18. Siječanj 2015. 19:18

Ja sam kupila tu kremu za tijelo od biobaza na početku trudnoće.  Mazala sam se s njom , ponekad nuxe uljem po trbuhu i kuc kuc nijedne strije nisam dobila a udebljala sam se 25 kg i trbuh mi je bio ogroman. Sada koristim kremu biobaza za bradavice i gel za lice i obozavam ih.

crnamala
    18. Siječanj 2015. 19:21

E da u mullera sam kupovala neke njihove tanke hule od 20 den za 3, 90 kn koje imaju u vel do 50 i turbo su rastezljive pa mogu skroz preko trbuha da ne stezu. Inace Penti trgovina s hulama imaju hule za trudnice od 40 i 90 dena koje su oko 50 kn sta nije puno za trudnicke.

Leda2
    18. Siječanj 2015. 19:35

Hej curke, ja koristim ulje za tijelo od Hippa, kupila sam u BIPI. Koža mi je super, a razlog je što su mi sva ostala strašno smrdila u početku trudnoće! Dobre najlonke za trudnice sam kupila u H&M-u, mislim da su dva para bila 69,00 kn super su i mislim da su 50 den. Imam ih već dva mjeseca i stalno iz nosim.

=http://lilypie.com]

Lady2
    18. Siječanj 2015. 21:18

17.01.15 16:33
    Lady, ja sam Natural Welthu slala ovako: otišla na njihovu stranicu-kliknula kontakt i tamo imaš e-mailove na koje im možeš poslati upit, ja sam slala na mail za marketing. Evo ga: milsing@milsing.hr

Hvala poslala sam mozda i meni nesto posalju

Nixie
    18. Siječanj 2015. 21:22

Ja sam isto BioBaza fan da napomenem već stoti put. Kremu mama koristim otpočetka i gle za tuširanje. Jedan je spremljen za bolnicu. I kremu za bradavice sam već isprobala jer su mi se jedno vrijeme isušivale i gulile. Gel za intimnu njegu mi je isto super, iako mi je možda čak bolji olivalov. I sad sam uzela i njihov roll on bez mirisa pa ćemo vidjeti kakav će biti.

lilili77
    19. Siječanj 2015. 08:10

Ja koristim biobaza mlijeko za tusiranje i kremu za tijelo od pocetka...samo sto mi nikako neodgovara miris kreme:((..sta mislite jer se treba ta krema kombinirati sa bademovim uljem jer mi se cini da nije jako masna?i bezuspjesno pokusavam naci kremu za bradavice vec u 2_3dm_a ali bezuspjesno..ili neznam gdje stoji ili ih nema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.