Cure, meni danas došla Afrodita, samo testeri krema za lice, nekih 5kom. Još čekam iz Konzuma kupon, Natural Weltha (ako pošalju nešto), i iz Filip Tradea. Malo me brine što ste vi sve brzo dobile te Puffies pelenice, a meni evo ništa već nekoliko dana...
Za koliko vam je otprilike stiglo iz Filip Trade?
Za koliko vam je otprilike stiglo iz Filip Trade?
Za Konzum treba oko 6 tjedana. Od NW ćeš dobiti kapsule Shark Oil. A Filip Trade..jesi u mailu napisala svoju adresu, na koji mail si im slala?

Ja sam za pufies poslala u petak, a već danas je stiglo...iz Zagreba sam, pa možda zato.
Ja sam za pufies poslala u petak, a već danas je stiglo…iz Zagreba sam, pa možda zato.
su ti javili mailom povratno,da su dobii tvoj mail i da će ti poslati paketić, il te samo u sandučiću iznenadilo???

Tamy samo su me iznenadili. Nisu mi ništa odgovorili, pa nisam ni mislila da će tako brzo doći

Ni meni iz filip tradea jos nista, a bas se veselim tim majim kul pejenicama :'( u petak sam slala, nadam se da to samo dostava do dalmacije traje :'(
Ni meni iz filip tradea jos nista, a bas se veselim tim majim kul pejenicama :'( u petak sam slala, nadam se da to samo dostava do dalmacije traje :'(
Tako i ja za Slavoniju!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji