Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    14. Siječanj 2015. 13:56

Evo meni je jucer stigao paketic od hippa! Polali su mi mail da ne salju svima isto nego kako imaju u raspolaganju.
    Dobila sam ovu super zlicicu, baby ulje, caj za dojilje i par letaka. Ajde super bar nesto
    Sad cekamo niveu i ostalu ekipu.
    E da radosnica hoce stic

donkobonbonko
    14. Siječanj 2015. 14:11

radosnica stgla danas nakon svega par dana...a paketic kod gin sam danas zatrazila kod sestre i odmah je izvadila iz ormarica hrpu stvarcica u vrecici :-) jeeeeej... :-)

Gricko3
    14. Siječanj 2015. 15:21

Ja nemogu virovat da samo meni iz bebimila nista niti ne odgovaraju a za slat necu ni spominjat :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MarinaMery
    14. Siječanj 2015. 18:14

Ja sam danas u ljekarni podigla familyservice paket. Letak od donat Mg, neka kao mala knjizica, radosnica, ali nije ni upola kao bebimilova i kupon za prenatal. Uzorke nisam dobila jer kaze da je istekao rok trajanja.

mare27
    14. Siječanj 2015. 20:01

ni meni iz bebimila nitko ništ ne odgovara ali ni iz hipa,samo se iz nivee javili

Lollypop
    15. Siječanj 2015. 11:34

i tako...dakle nakon procitanih svih 50 strana foruma i poslanih mailova, sad cu napravit ovdje kratki pregled. također bih molila ako sam nešto preskočila / krivo napisala da nadopišete, da se ne gubimo :))

prvo ide paketić "evo me" koji se dobije kod ginekologa ili u ljekranama nekim. nažalost ja ga kod svog ginića nisam dobila iako je na popisu...iskušajte sreću, pitajte ginića :) popis ljekarna i ginekologa nalazi se ovdje: http://www.familyservice.hr/default.aspx na istom linku nalaze i informacije kako dobiti paketić "Happy baby" (sretna beba). navodno nema baš puno unutra osim kupona za dietpharm vitamina prenatal i postnatal vrijednih oko 100-tinjak kn! cure kažu da se to može dobiti i ako napišete mail dietpharmu.

ajmo dalje na KNJIZICE S POPUSTIMA:
    DM (knjizica sa popustima, cd s vjezbama za trudnice, nekakva torba...)

MULLER (svakakvi korisni popusti, svaki kupon se može nekoliko puta iskoristiti. ako niste u mogucnosti otici u muller i ispuniti prijavnicu, javite im se mailom i poslat ce vam knjizicu na kucnu adresu!)

LJEKARNA (pitati, zašto ne)

valja SE UČLANITI:

multipluscard od KONZUMA, u DJEČJI KLUB: u 2015 se dobije pakiranje njihovih k plus pelena, i neki kuponcici za popuste...navodno se jako dugo ceka!! mjesecima!

NOVALAC - ovisno o dobu godine i dostupnosti uzoraka, učlanjenjem u klub dobit ćete ili body za bebača ili kartonski visinomjer....nije potrebno slati mail nego se samo učlaniti! u "dob bebe" stavite termin ili "u iščekivanju" i sl. mislim da je trenutno visinomjer.

BEBIMIL - https://www.bebimil.hr/Dragi-roditelji-6.aspx u datum rođenja djeteta stavite termin. dobit cete radosnicu koja je univerzalna, plavo roze boje. ne treba dugo cekati, ako ne stigne, saljite mail!

mail sam poslala i na:
    NIVEA: odmah su mi odgovorili da ce poslati. mail je univerzalan ali veseli :) takoder su me uputili na www.NIVEA.hr/uzorci gdje nema nista :D

DIETPHARM - zivi bili pa vidili. sumnjam da ce ista poslat osim mozda onog kupona za vitamine koji mi ne treba jer pijem elevit.

HIPP - salje lijepe paketiće sa zlicicama, čajevima za mame...

AFRODITA - ne ocekujem, ali ponovno, zivi bili pa vidili.

NUXE - salje ulje za tijelo

CHICCO - nekad su slali jako lijepe paketice pod uvjetom da platite poštarinu 30kn. poslala sam im mail da bih ja platila to, nadam se da ce reci da imaju...zadnje vijesti od cura sa foruma su da ne salju vise. da barem imaju, obozavam iznenadenja :D

MUSTELA - na stranici postoji zahtjev za uzorcima. http://www.mustela.com.hr/Content/Contact-us

Mislim da je to to...ja sam sve obavila pa sad cekam povratne informacije! #fingerscrossed :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bljubica
    15. Siječanj 2015. 11:57

bravo Lollypop hvala u ime svih kojima si olakšala potragu za informacijama 

ja sam većinu označila s "done", al još uvik mi ništa nije stiglo 

mare27
    15. Siječanj 2015. 12:48

ja danas dobila poklon iz dietpharma,iako nije za mene jer su poslali kapsule shark oil koje sam dala mami ,baš me je razveselilo ,očekujem i svaki dan niveu,a i ostale iako mi ništa nisu odg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.