Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamy24
    16. Siječanj 2015. 00:28

baby1 od svega gore sto si navela slala sam im i dobila prigodni poklončić od: nivee, hipp, dietpharm,bebymil, konzum i dm. 

sretno, ako što ostalo uspiješ.... svaka sitnica dobro dode.

p.s. čak sam ja pisala i natural welthu oni su mi poslali 5-6 kom magnezija šumečih tableta i malu knjižicu sa popustima.

donkobonbonko
    16. Siječanj 2015. 08:40

ja sam se jucer bas ugodno iznenadila....u subotu sam gledala babybonus dm-ovu emisiju i na kraju odjave vidjela logo FILIP TRADE i sjetim sd da su i oni predstavnici dosta brandova.I ja lijepo njima napisem mail, i evo iznenadjenja!jucer paket sa 12 puffies pelena sa uzorkom!SVAKA IM CAST!

Mare121
    16. Siječanj 2015. 11:41

Cure, na koju adresu ste slale mail u Niveu za taj poklon paketić.
    Ja sam jučer ispunila na njihovoj stranici nekakav upitnik i napomenula da želim njihove uzorke ako imaju ali mi nisu ništa odgovorili na to?

• tamy24
    16. Siječanj 2015. 11:55

javit ću se i ja puffisu, pa javim ako što stigne.

lilili77
    16. Siječanj 2015. 12:13

Cureeee...tema je za 10+..također sam poslala svima zahtjeve za malim poklončićima pa ćemo vidjeti... nego, nisam sigurna gdje da ostavim temu i unaprijed se ispričavam ako je negdje ima ali zanima me tko zna koliko grad Osijek daje za treće dijete novaca i koliko ide ono od zdravstvenog osiguranja...Unaprijed hvala!

Lollypop
    16. Siječanj 2015. 14:00

Savjet curama koje trebaju roditi na ljeto: ne dizite knjizice u dm-u jer kuponi traju samo do 31.03! Imate vremena! Nakon toga stize nova knjizica. Jos je bolje ako mozete uzet i staru i novu, tako cu ja probati jer sam blago razocarana sto ova knjizica nudi. Jedino dobro unutra je 30% na cjelokupni asortiman chiccovog ducana, ali ja to nemogu iskoristit jer kod mene nema tog ducana, a s druge strane termin mi je krajem 7 mjeseca i sigurno necu u 2 ili 3 mjesecu kupovat kolica nabrzake da bi to iskoristila. 
    Nadam se da su mullerovi bolji kuponi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    16. Siječanj 2015. 15:36

cure, meni danas stigao Nuxe paketić- testeri losiona za tijelo i krema za lice  donkobonbonko, a na koji mail Filip Trade-u slati??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.