Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Studeni 2014. 09:33

Još ništa od Novalaca,dobila sam od Nivee uzorke,a kod socijalnog ginekologa između ostalog i Happy baby knjižicu,to si probajte nabaviti,odlična je i prepuna informacija,ima i nekoliko kupona za popuste

Dea23
    16. Studeni 2014. 09:35

Meni nisu došli Novalac ni Nivea, pa sigurno već dva tri mjeseca :(

Baby1
    29. Prosinac 2014. 15:02

Drage mame i buduće mame, puno vam hvala na ovoj temi. Našla sam baš puno informacija koje su ma zanimale. Prijavila sam se na sve što sam uspjela pa sad ćemo vidjeti tko će što poslati. Iz Nivee su mi odmah odgovorili da će mi poslati testere, na Novalac stranici sam se prijavila, paketić u dm-u sam pokupila već ranije, a na zadnjem pregledu sam dobila od ginekologice paket Evo me! od Family service, jedino se kod njih nisam još registrirala na stranici. I učlanila sam se u Multiplus card Dječji klub. Nuxu sam poslala upit pa ćemo vidjeti hoće li što poslati.
    Na stranici Hippa traže spol i dob djeteta, a ja sam trudnica, pa ne znam ima li možda neki drugi način prijave, da dobijemo neki poklončić od njih??

Gricko3
    29. Prosinac 2014. 15:48

I ja sam se obradovala i evo cijeli dan saljem pa cemo vidjet ko ce sta poslat. Jedino me zanima ovaj paket za trudnice "Evo me" vidila sam na popisu da bi to trebalo bit u mojoj ljekarni pa me zanima sta bi ih trebala pitat kad doden i trebam li nosit kao trudnicku knjizicu

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Baby1
    29. Prosinac 2014. 17:14

Hvala na info MarinaMery! :) 
    Zaboravila sam napisati da sam taj kupon od Dietpharma već popunila i poslala :), dobila sam odgovor na mail i nadam se da će mi brzo stići. Inače pijem Elevit, ali ovo je ipak besplatno pa će poslužiti za jedan mjesec! A taj paket "Evo me" sam dobila u ginekološkoj ordinaciji. 
    A ima i taj paket Sretna beba isto od Family service pa sad ne kužim je li to drugi dio os "evo me" i to se podigne u ljekarni (ili Intersparu) kad rodiš ili kako??

MarinaMery
    29. Prosinac 2014. 17:55

Ma ništa :) ja pijem od NW. Imam jos malo pa cu kupiti taj od Dietpharma i drugi gratis.Poslije poroda se takoder nesto dobije. Pri izlasku iz bolnice. Pise na familyservice da se dobije nesto nakon poroda.

MarinaMery
    29. Prosinac 2014. 19:25

Najnovije iz dm-a. Dobila sam danas pletenu torbu, dvd i knjizicu s popustima. Popusti su 10, 20kn. Bon vrijedi do 31.3.2015. Sve bebe rodene 2014.dobiju paket pelena. Znate li mozda sto ce dobiti bebe 2015.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.