cure, da li se netko od vas učlanio u mullerov klub za trudnice i podigao kupone s popustima? ako je što sve ima?
Ja sam se uclanila prije par misecii u muller i trazila kupon knjizicu u njih pri cemu sam morala ispunit nekakav formular. Ja sam dosta kupona iskoristila pri nabavki a ima svega pelene, grudnjaci za dojenje, vlazne maramice, kreme, higijena opcenito, kasice, igracke....
Puno je deblja knjizica u odnosu na onu od dm-a al je dobijes jednom. Za svaki artikal dobijes 3 kupona iskoristiva do 30.06. 2015.
Mali savjet ja sam koristila kupone i na snizene artikle + bio je utorak pa je -10% na diners rako da sam ustedila na jednoj kupnji skoro 200 kn.
Ja sam sve prije rodjenja, jedino dm babybonus nakon rodjenja uz otpusno pismo. Dm prigram za trudnice mozrs prije poroda.
Ja sam za to saznala bas na klokanici. Inace nikad nisam vidila reklamu ili cula za to.
eh, baš dobro cure da sam ovdje saznala i za Muller, nisam ni ja znala da oni imaju nešto za trudnice. Čim prije idem po te popuste! Hvala!
Da se pohvalim: upravo mi je stiglo svašta nešto iz Hippa-žličica, tester baby ulja, čaj od komorača, čaj za dojilje i naljepnica za auto, i neki prospektići. Jooooj, kak sam sretna! I od Dietpharma mi je stigao Centravit prenatal. A iz Bebimila su mi javili da će poslati Radosnicu
Prekrasno! Želim vam svima da sve što ste poželjele što prije vam dođe! To su sve sitnice, ali ja sam takooo sretna!
Sortiraj odgovore
Najstariji