Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    29. Prosinac 2014. 21:40

cure, da li se netko od vas učlanio u mullerov klub za trudnice i podigao kupone s popustima? ako je što sve ima?

crnamala
    29. Prosinac 2014. 22:24

Ja sam se uclanila prije par misecii u muller i trazila kupon knjizicu u njih pri cemu sam morala ispunit nekakav formular. Ja sam dosta kupona iskoristila pri nabavki a ima svega pelene, grudnjaci za dojenje, vlazne maramice, kreme, higijena opcenito, kasice, igracke....  
    Puno je deblja knjizica u odnosu na onu od dm-a al je dobijes jednom.  Za svaki artikal dobijes 3 kupona iskoristiva do 30.06. 2015.
    Mali savjet ja sam koristila kupone i na snizene artikle + bio je utorak pa je -10% na diners rako da sam ustedila na jednoj kupnji skoro 200 kn.

• Loreen
    30. Prosinac 2014. 12:42

Je li se to sve prijavim tek kad rodim ili vec mogu?

crnamala
    30. Prosinac 2014. 13:26

Ja sam sve prije rodjenja, jedino dm babybonus nakon rodjenja uz otpusno pismo. Dm prigram za trudnice mozrs prije poroda.

crnamala
    30. Prosinac 2014. 20:27

Ja sam za to saznala bas na klokanici. Inace nikad nisam vidila reklamu ili cula za to.

Baby1
    31. Prosinac 2014. 10:39

eh, baš dobro cure da sam ovdje saznala i za Muller, nisam ni ja znala da oni imaju nešto za trudnice. Čim prije idem po te popuste! Hvala!

Baby1
    31. Prosinac 2014. 13:22

Da se pohvalim: upravo mi je stiglo svašta nešto iz Hippa-žličica, tester baby ulja, čaj od komorača, čaj za dojilje i naljepnica za auto, i neki prospektići. Jooooj, kak sam sretna!  I od Dietpharma mi je stigao Centravit prenatal. A iz Bebimila su mi javili da će poslati Radosnicu  Prekrasno! Želim vam svima da sve što ste poželjele što prije vam dođe! To su sve sitnice, ali ja sam takooo sretna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.