Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    07. Siječanj 2015. 17:16

Meni je Hipp posla poruku isto kad i Nivea valjda ce doc ubrzo. A dobila sam taj paketic vlaznih maramica, ono za kljuceve sta se nosi oko vrata, sampon i kremicu za guzu.

Baby1
    07. Siječanj 2015. 20:02

morenonaomi

Meni je Hipp posla poruku isto kad i Nivea valjda ce doc ubrzo. A dobila sam taj paketic vlaznih maramica, ono za kljuceve sta se nosi oko vrata, sampon i kremicu za guzu.

O, pa nije ni to loše! 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    07. Siječanj 2015. 20:11

Obradovala sam se  i cim sam otvorila paket zamirisalo mi je na Niveu

donkobonbonko
    08. Siječanj 2015. 08:15

evo i ja javljam da sam dobila mail od Nivee u kojem stoji da ce mi rado poslati uzorke Nivea baby .... jeeewww ja bas volim sitnice hihihi darovcice malene...

Gricko3
    08. Siječanj 2015. 11:28

Evo danas mi stiglo od Hippa i Novalaca. 
    Nadala san se od Hippa malo vise, a od Novalaca neki kartonski termometar

chago
    08. Siječanj 2015. 15:34

http://www.sutra.com.hr/vijesti/trudnice-rezervirajte-svoje-mjesto-za-besplatna-predavanja-u-sijecnju-veljaci-2015-godine

tu se dobije jako puno pokloncica pa toplo preporucam svima da se prijavite!

Sara9
    08. Siječanj 2015. 16:03

ajoooo, sve u zg-u :(

mare27
    08. Siječanj 2015. 16:15

baš ,šteta što samo zg

Baby1
    08. Siječanj 2015. 20:31

Pa da, i još besplatno, ali Zg... 

Gricko3
    09. Siječanj 2015. 20:21

Jesu li vama iz bebimila poslali poruku da ce vam radosnica stici ili su je samo poslali. Niko ne salje nikakvu poruku ali ni nema nista u sanducicu :(Ispunjavala sam ono za Radosnicu i nakon tjedan dana poslala email al niko nista :/

Baby1
    10. Siječanj 2015. 13:00

Gricko

Jesu li vama iz bebimila poslali poruku da ce vam radosnica stici ili su je samo poslali. Niko ne salje nikakvu poruku ali ni nema nista u sanducicu :(Ispunjavala sam ono za Radosnicu i nakon tjedan dana poslala email al niko nista :/

Meni su poslali mail da će mi stići na kućnu adresu. Ma vjerojatno će ti stići ubrzo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani