Evo i ja sam danas poslala hrpu mailova ( hipp, nivea, novalac, mustela,.. pa cemo vidjeti.. ) jedino iz chicco su mi odg da ih trenutno nemaju
Bok drage trudnice i mamice!!!!!
Htjela bih Vas pitati ak netko zna na koju adresu se šalje za bebimil radosnicu?????'HVALA VAM OD SRCA
Drage žene, majke, trudnice....VOZAČICE!
Kad nas već "živciraju u trudnoći" razni savjeti o vožnji, onda evo jedan link za nesplatnu naljepnicu za auto:
http://www.bubamara.in/info/aktualno/naljepnica---beba-u-autu
evo meni napokon prije tri dana stigli paketici od novalac-a i hipp-a. Novalac poslali mali kartonski termometric, a hipp uzorak caja za mamu, uzorak caja za bebu, malu bocicu baby ulja, plasticnu zlicicu, naljepnicu za auto i brošure o njihovim proizvodima
16.12.2014 <3 Lena <3
I meni je nakon dva dana došlo od hipp-a.. isto tako uzorak caja za mamu, uzorak caja za bebu,malu bocicu baby ulja, plasticnu zlicicu,i naljepnicu za auto kao i brošure
ja sam cekala nekih 15-ak dana da mi posalju...vec sam mislila da nista od toga, kad ono - evo paketica al od nivee jos nista a javili su se isto kad i hipp...
16.12.2014 <3 Lena <3
Evo ja poslala na bebimil,hipp,novalac,niveu,chicco. Vidjeti ćemo hoće li išta stići.
meni nivea ponovo danas poslala mail da im je drago da sam zainteresirana za njihove proizvode i da ce mi uzorke poslati na adresu... tak su mi i prvi put napisali pa jos nista...
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni chicco odgvorio da nemaju uzoraka,a hipo da ce rado poslati. Ostali nis jos.
Sortiraj odgovore
Najstariji