jao odlično, ja se više ni ne sjećam jesam li što slala Nuxu ili ne!? Od silnih mailova koje sam slala... Ako mi šta stigne-super!! haha A bebimil radosnicu očekujem i jako joj se radujem jer svi kažu da je predivnaaa
Upravo procitala sve postove i poslala dosta prijava i mailova! Valjda ce stogot stici! Dm i konzum sam vec rijesila!
pozdrav svima!
od danas sam i ja sretni član ove vaše obitelji i pročitala sam upravo sve od prve do zadnje stranice i hvala vam na svim objavama i informacijama.Zaista ne bi pojma imala za ove paketiće da nisam ovo sve pročitala. Uglavnom na sve moguće sam se prijavila i sad čekam :)
inače...trenutno sam 11. tjedan :) možda sam malo uranila ali veselim se svemu i uzbuđena sam pa mi nemojte zamjeriti :)
cure koje ste naručile radosnicu, jeste je naručili za vrime trudnoće ili nakon poroda? jer vidim da za prijavu/narudžbu traže i ime i datum rođenja diteta ne znam jel obavezno to ispunit
upravo mi je doslo od NIVEE presretna san :D poslala san email 29.12
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni nisu tu kutiju :( haha nema veze ja san se svakako obradovala. A od Novalaca jos nista kao ni od radosnice i Hippa
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji