jao odlično, ja se više ni ne sjećam jesam li što slala Nuxu ili ne!? Od silnih mailova koje sam slala... Ako mi šta stigne-super!! haha A bebimil radosnicu očekujem i jako joj se radujem jer svi kažu da je predivnaaa

Upravo procitala sve postove i poslala dosta prijava i mailova! Valjda ce stogot stici! Dm i konzum sam vec rijesila!
pozdrav svima!
od danas sam i ja sretni član ove vaše obitelji i pročitala sam upravo sve od prve do zadnje stranice i hvala vam na svim objavama i informacijama.Zaista ne bi pojma imala za ove paketiće da nisam ovo sve pročitala. Uglavnom na sve moguće sam se prijavila i sad čekam :)
inače...trenutno sam 11. tjedan :) možda sam malo uranila ali veselim se svemu i uzbuđena sam pa mi nemojte zamjeriti :)
pozdrav svima!
od danas sam i ja sretni član ove vaše obitelji i pročitala sam upravo sve od prve do zadnje stranice i hvala vam na svim objavama i informacijama.Zaista ne bi pojma imala za ove paketiće da nisam ovo sve pročitala. Uglavnom na sve moguće sam se prijavila i sad čekam :)
inače…trenutno sam 11. tjedan :) možda sam malo uranila ali veselim se svemu i uzbuđena sam pa mi nemojte zamjeriti :)
Evo kao da sebe čitam! Tako sam i ja prije koji tjedan! Neka, neka... to je lijepo da si pomažemo! Dobrodošla!

cure koje ste naručile radosnicu, jeste je naručili za vrime trudnoće ili nakon poroda? jer vidim da za prijavu/narudžbu traže i ime i datum rođenja diteta ne znam jel obavezno to ispunit

upravo mi je doslo od NIVEE presretna san :D poslala san email 29.12
upravo mi je doslo od NIVEE presretna san :D poslala san email 29.12
I meni danas došlo od Nivee-predobro! Kutija za vlažne maramice, naljepnica za auto, tester kupke i nekog ulja čini mi se, i mali paketić od 5 vlažnih maramica I radosnica mi stigla od Bebimila, prekrasna je!
Bljubica, meni su savjetovali da im pošaljem mail na kontakt koji tamo ima na njihovoj stranici i da ima kažem da sam trudna, ali da želim radosnicu, pa sam tako napravila. I evo poslali ju u roku 5 dana! E da, i od Novalaca mi je stigao termometar na žirafu. A iz Afrodite su mi poslali mail da ne šalju testere kozm. za bebe, ali ako želim će mi poslati testere krema za lice. Naravno da sam pristala! hehe

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni nisu tu kutiju :( haha nema veze ja san se svakako obradovala. A od Novalaca jos nista kao ni od radosnice i Hippa
Meni nisu tu kutiju :( haha nema veze ja san se svakako obradovala. A od Novalaca jos nista kao ni od radosnice i Hippa
morenonaomi, a što si onda dobila od Nivee? Valjda to svakom drugačije šalju... Meni je Hipp jako brzo poslao, već nakon 2-3 dana.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji