Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    12. Rujan 2014. 18:07

evo i meni je danas stigao paketic od hippa  isto zlicica, caj, ulje, naljepnica i par brosura. stvarno su brzi, u roku 2 dana otkad sam im se javila :))

• malamare1986
    12. Rujan 2014. 19:35

Stigao paket od chicco-a 2*2blazinice za dojilje,2*50ml losiona za kupanje bebe,4 uzorka kreme losiona za bebicu i 2 physio soft dude varalice  jedna latex i jedna silikonska  .      ipak nije bezveze bačeno 30kn...

ninach1903
    16. Rujan 2014. 21:51

evo i ja sam poslala hipp-u i nive-i da uskoro treba, rodit i da bi voljela isprobati njihove proizvode. Evo kaj su odgovorili:

Postovana,

Rado cemo Vam poslati mali znak paznje, ono s cime raspolazemo u ovom trenutku  no nadamo se  da cemo  se jos druziti  putem  Baby cluba  kojeg planiramo otvoriti do kraja ove   2014. pa nas pratite  i dalje. Vjerujemo da cete tamo pronaci dosta  novosti i pogodnosti za Vas i Vase dijete.

U slucaju dodatnih pitanja u vezi HiPP proizvoda ili prehrane Vaseg djeteta slobodno nas kontaktirajte.

Puno srece zeli Vam,

Vas HiPP!

Poštovana,

zahvaljujemo na Vašem upitu i interesu za NIVEA proizvode.
    Briga za obitelj, a posebno one najmlađe članove naš je prioritet i rado ćamo Vam poslati uzorke NIVEA Baby proizvoda na kućnu adresu koju ste naveli u poruci.
    Pozivamo Vas da se prijavite na NIVEA Baby newsletter i jednom mjesečno možete sudjelovati u izvlačenju za NIVEA Baby poklon paket.
    www.nivea.hr/Iskustvo/baby-care/My-NIVEA-Baby
    Sve tajne i video materijale o tome kako najbolje brinuti za Vašu bebicu potražite u NIVEA Baby savjetniku na www.nivea.hr/babysavjetnik]www.NIVEA.hr/babysavjetnik Vašoj bebici želimo veselo i bezbrižno djetinjstvo i da uz Vašu podršku uživa u otkrivanju svijeta, a Vama puno radosti u svakom novom danu!

Lijep pozdrav,
    Vaš NIVEA online team

ako stigne nesto javim Vam :)

16.12.2014 <3 Lena <3

ninika11
    17. Rujan 2014. 12:21

meni je Nivea poslala da trenutno nemaju uzoraka tj. testera. to valjda kako kome.. baš su super

beag
    18. Rujan 2014. 08:47

mi smo na kraju tecaja dobili punu vrecica pokloncica , uglavnom uzoraka kremica, brosura, knjizica od pipa, hippa, sudocrem, johnsona, simbexa... kozmeticku torbicu za bebe, nesto se i ponovilo pa sad imam duplo hehe, npr.od hippa zlicica i brosure, ali nema veze 

beag
    18. Rujan 2014. 16:09

u dz trnje, ne placa se nista, i nije trebala najava, samo smo dosli, sjeli, poslusali 2dana x po 3 sata predavanja od strane gin.i patronazne sestre i to je to  a mm je morao otici ranije s posla da bi mogao biti na tecaju jer je bio u trajanju od 15-18h.

leptirica3
    19. Rujan 2014. 11:43

Drage moje trudnice evo i ja sam čitajući ovu temu poklon paketi za trudnice poslala nekoliko upita na nivea,hipp,bebimil i chicco.   Iz hipp-a su mi odgovorili da će mi rado poslati mali znak pažnje.unaprijed se veselim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.