evo i meni je danas stigao paketic od hippa isto zlicica, caj, ulje, naljepnica i par brosura. stvarno su brzi, u roku 2 dana otkad sam im se javila :))
Stigao paket od chicco-a 2*2blazinice za dojilje,2*50ml losiona za kupanje bebe,4 uzorka kreme losiona za bebicu i 2 physio soft dude varalice jedna latex i jedna silikonska . ipak nije bezveze bačeno 30kn...
evo i ja sam poslala hipp-u i nive-i da uskoro treba, rodit i da bi voljela isprobati njihove proizvode. Evo kaj su odgovorili:
Postovana,
Rado cemo Vam poslati mali znak paznje, ono s cime raspolazemo u ovom trenutku no nadamo se da cemo se jos druziti putem Baby cluba kojeg planiramo otvoriti do kraja ove 2014. pa nas pratite i dalje. Vjerujemo da cete tamo pronaci dosta novosti i pogodnosti za Vas i Vase dijete.
U slucaju dodatnih pitanja u vezi HiPP proizvoda ili prehrane Vaseg djeteta slobodno nas kontaktirajte.
Puno srece zeli Vam,
Vas HiPP!
Poštovana,
zahvaljujemo na Vašem upitu i interesu za NIVEA proizvode.
Briga za obitelj, a posebno one najmlađe članove naš je prioritet i rado ćamo Vam poslati uzorke NIVEA Baby proizvoda na kućnu adresu koju ste naveli u poruci.
Pozivamo Vas da se prijavite na NIVEA Baby newsletter i jednom mjesečno možete sudjelovati u izvlačenju za NIVEA Baby poklon paket.
www.nivea.hr/Iskustvo/baby-care/My-NIVEA-Baby
Sve tajne i video materijale o tome kako najbolje brinuti za Vašu bebicu potražite u NIVEA Baby savjetniku na www.nivea.hr/babysavjetnik]www.NIVEA.hr/babysavjetnik Vašoj bebici želimo veselo i bezbrižno djetinjstvo i da uz Vašu podršku uživa u otkrivanju svijeta, a Vama puno radosti u svakom novom danu!
Lijep pozdrav,
Vaš NIVEA online team
ako stigne nesto javim Vam :)
16.12.2014 <3 Lena <3
meni je Nivea poslala da trenutno nemaju uzoraka tj. testera. to valjda kako kome.. baš su super
mi smo na kraju tecaja dobili punu vrecica pokloncica , uglavnom uzoraka kremica, brosura, knjizica od pipa, hippa, sudocrem, johnsona, simbexa... kozmeticku torbicu za bebe, nesto se i ponovilo pa sad imam duplo hehe, npr.od hippa zlicica i brosure, ali nema veze
u dz trnje, ne placa se nista, i nije trebala najava, samo smo dosli, sjeli, poslusali 2dana x po 3 sata predavanja od strane gin.i patronazne sestre i to je to a mm je morao otici ranije s posla da bi mogao biti na tecaju jer je bio u trajanju od 15-18h.
Drage moje trudnice evo i ja sam čitajući ovu temu poklon paketi za trudnice poslala nekoliko upita na nivea,hipp,bebimil i chicco. Iz hipp-a su mi odgovorili da će mi rado poslati mali znak pažnje.unaprijed se veselim
Sortiraj odgovore
Najstariji