Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    12. Rujan 2014. 18:07

evo i meni je danas stigao paketic od hippa  isto zlicica, caj, ulje, naljepnica i par brosura. stvarno su brzi, u roku 2 dana otkad sam im se javila :))

• malamare1986
    12. Rujan 2014. 19:35

Stigao paket od chicco-a 2*2blazinice za dojilje,2*50ml losiona za kupanje bebe,4 uzorka kreme losiona za bebicu i 2 physio soft dude varalice  jedna latex i jedna silikonska  .      ipak nije bezveze bačeno 30kn...

ninach1903
    [UREĐENO] 19. Veljača 2015. 11:52

evo i ja sam poslala hipp-u i nive-i da uskoro treba, rodit i da bi voljela isprobati njihove proizvode. Evo kaj su odgovorili:

Postovana,

Rado cemo Vam poslati mali znak paznje, ono s cime raspolazemo u ovom trenutku  no nadamo se  da cemo  se jos druziti  putem  Baby cluba  kojeg planiramo otvoriti do kraja ove   2014. pa nas pratite  i dalje. Vjerujemo da cete tamo pronaci dosta  novosti i pogodnosti za Vas i Vase dijete.

U slucaju dodatnih pitanja u vezi HiPP proizvoda ili prehrane Vaseg djeteta slobodno nas kontaktirajte.

Puno srece zeli Vam,

Vas HiPP!

Poštovana,

zahvaljujemo na Vašem upitu i interesu za NIVEA proizvode.
    Briga za obitelj, a posebno one najmlađe članove naš je prioritet i rado ćamo Vam poslati uzorke NIVEA Baby proizvoda na kućnu adresu koju ste naveli u poruci.
    Pozivamo Vas da se prijavite na NIVEA Baby newsletter i jednom mjesečno možete sudjelovati u izvlačenju za NIVEA Baby poklon paket.
    www.nivea.hr/Iskustvo/baby-care/My-NIVEA-Baby
    Sve tajne i video materijale o tome kako najbolje brinuti za Vašu bebicu potražite u NIVEA Baby savjetniku na www.nivea.hr/babysavjetnik]www.NIVEA.hr/babysavjetnik Vašoj bebici želimo veselo i bezbrižno djetinjstvo i da uz Vašu podršku uživa u otkrivanju svijeta, a Vama puno radosti u svakom novom danu!

Lijep pozdrav,
    Vaš NIVEA online team

ako stigne nesto javim Vam :)

16.12.2014 <3 Lena <3

ninika11
    17. Rujan 2014. 12:21

meni je Nivea poslala da trenutno nemaju uzoraka tj. testera. to valjda kako kome.. baš su super

ninach1903
    17. Rujan 2014. 13:08

ninika11

meni je Nivea poslala da trenutno nemaju uzoraka tj. testera. to valjda kako kome.. baš su super

sad me bas zanima dal ce mi poslat kaj... mozda je ovo onaj mail "za siroke mase" samo da nas se rijese...ko zna, uglavnom ako kaj posalju javim vam  i da, jucer sam se u dm-u uclanila u babybonus program i dobila sam njihovu torbicu u kojoj je knjizica s popustima, dvd o trudnoci, bebi i ostalo i "moj prvi album". zgodan pokloncic 

16.12.2014 <3 Lena <3

beag
    18. Rujan 2014. 08:47

mi smo na kraju tecaja dobili punu vrecica pokloncica , uglavnom uzoraka kremica, brosura, knjizica od pipa, hippa, sudocrem, johnsona, simbexa... kozmeticku torbicu za bebe, nesto se i ponovilo pa sad imam duplo hehe, npr.od hippa zlicica i brosure, ali nema veze 

malamare1986
    18. Rujan 2014. 14:08

A di ste bili na tečaju? Vjerojatno na nekom koji se plaća... mi se nikak uskladiti jer mm radi,mislim da ćemo tam u baruna filipovića ali ne znam dali se može samo doći u termin koji nam odgovara ili se treba najaviti.

beag
    18. Rujan 2014. 16:09

u dz trnje, ne placa se nista, i nije trebala najava, samo smo dosli, sjeli, poslusali 2dana x po 3 sata predavanja od strane gin.i patronazne sestre i to je to  a mm je morao otici ranije s posla da bi mogao biti na tecaju jer je bio u trajanju od 15-18h.

leptirica3
    19. Rujan 2014. 11:43

Drage moje trudnice evo i ja sam čitajući ovu temu poklon paketi za trudnice poslala nekoliko upita na nivea,hipp,bebimil i chicco.   Iz hipp-a su mi odgovorili da će mi rado poslati mali znak pažnje.unaprijed se veselim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani