Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malamare1986
    09. Listopad 2014. 18:12

Ja sam za vikend bila na dječijem sajmu u areni i svašta nešto užicala po štandovima,pelenice kod violete,zdjelice i zlićice kod hippa(još su imali 1+1 akciju ak kupiš kaj),kašice i čarapice nestle,rokovnik mali medo štedo,uzorke od nivee i od pulerana i hrpu balona za svoj gušt... to je gotovo za zg,mislim da je u solinu oko 15.10.sajam pa ako ima koja trudnica da joj je blizu neka se prošeta i malo žica ,svatko će joj dati neki uzorak ako ih imaju.

bobac2
    11. Listopad 2014. 19:47

Večer,preko mob.sam pa bih molila ako mi koja mama moze stavit linkove za besplatne uzorke za trudnice i bebe od hippa nivee,novalaca itd.bila bih vam jako zahvalna :)'

Melly29
    14. Listopad 2014. 13:52

Evo ja sam danas dobila i od Nivea naljepnica za auto, tester vlažnih maramica, krema za guzu, za kupanje i shampon, i soft crema.. to je sve u malim testerima ali super je

• Magic89
    16. Listopad 2014. 20:53

Meni stiglo od hippa žličica,naljepnica za auto, uzorak čajeva i malo ulje te prospektići, stigla je i radosnica Bebimilova te Novalacov neki papirnati termometar.

• Magic89
    16. Listopad 2014. 21:32

Na hipp.hr skroz dolje imas kontakt. Kad klikneš na to dođe kao obrazac koji ispunis i posalješ.

ninach1903
    17. Listopad 2014. 16:04

ja sam na niveinoj stranici tamo pod "o nama" otisla na kontakt i ispunila sa svojim podacima, u poruku napisala da mi je termin poroda 5.12. i da bi htjela isprobat njihove proizvode, nakon par dana mi odgovorili na mail da ce mi rado poslat uzorke i evo stigli neki dan :) isto tako i za hipp

http://www.hipp.hr/index.php?id=5214

http://www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Kontaktirajte-nas

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.