Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    30. Kolovoz 2014. 12:28

zebrica moraš se učlaniti i onda ti oni pošalju poklon...nesjećam se više koliko smo mi čekali al znam da su imali nekakav zastoj pa su im tad sve pošiljke kasnile...kako je sad neznam

30. Kolovoz 2014. 15:15

Zebrice...ceka se otprilike mjesec i pol za poklon dobrodoslice nakon uclanjenja!

Dada32
    01. Rujan 2014. 20:28

Cure, nakon mnogo čitanja po forumu ja zaključila da moj ginić nije u onoj Happy Baby obitelji. 
    Dođem ja danas na pregled, a mene sestra iznenadi: "Evo, danas smo dobili poklončeke za trudnice pa uzmite jedan". 

Unutra je Happy Baby knjižica, My baby book - reklama za FisherPrice igračke i proizvode, Dietpharmov poklon bon za prenatal ili postnatal vitamine koji im pošalješ poštom, Sudocrem letak i uzorak kremice i paket Pampers - 1 Premium Care pelena i knjižica s člancima o razvoju bebe. 

brcka1902
    02. Rujan 2014. 08:20

ja jučer poslala svima zahtjev...baš me zanima dali će nešto doći(od besplatnih uzoraka) i  kada...

Pilici
    02. Rujan 2014. 09:44

Hvala, poslala sam im i učlanila se pa cemo vidjet sad 

zebrica

cloudy
    02. Rujan 2014. 10:38

da ne tražim sad po temi... koji je proces za hipp? ;:D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.