Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    12. Rujan 2014. 13:04

i ja sam se javila hippu, rekli su da ce poslati mali poklon dobrodoslice 

• malamare1986
    12. Rujan 2014. 15:32

Poslala sam mail da sam trudnica i da bih voljela da mi pošalju uzorke proizvoda ili kakav poklončić na [email=info@chicco.hr]info@chicco.hr[/email] .
    njihov odgovor je bio:
    Poštovana,

Imamo uzorke naših kozmetičkih proizvoda, dudica i blazinica za prsa. Možemo Vam poslati poklon paket, no Vi biste u tom slučaju sami snosili troškove dostave u iznosu od 30,00 kn. Iznos možete platiti prilikom preuzimanja poklon paketa.

Molim Vas Vaš odgovor. Srdačan pozdrav,

mag.oec. Žana Kondić
    Komercijalni referent
    Solgri d.o.o.
    Lužine 1, 51000 Rijeka
    Republika Hrvatska
    Tel: +385 51 673 523
    Fax: +385 51 675 385
    www.solgri.com

BandB
    12. Rujan 2014. 15:39

Cim ti stigne javi 

pčelica9
    12. Rujan 2014. 16:31

Ja sam napisala termin i pod napomenu da bi voljela da mi posalju neke testere s obzirom da cu uskoro roditi.

ninika11
    12. Rujan 2014. 16:33

e super hvala na odg

Tejuska♡
    12. Rujan 2014. 16:59

ninika cule smo se vec sad tu tek procitala :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.