Ja sam isto to od dietpharma dobila a ja sam uzela one vitamine poslije poroda :D

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure samo saljite i trazite testere ja sam trazila i dobila od Nivee,Hippa,za sebe od Nuxe,,samo posaljite upit da bi htjeli probat i posalju vam :) Hipp je brz,Niveu sam cekala oko mjesec i po a Nuxe je isto dosta brz..slala sam jos hrpu njih za sebe :D
Cure samo saljite i trazite testere ja sam trazila i dobila od Nivee,Hippa,za sebe od Nuxe,,samo posaljite upit da bi htjeli probat i posalju vam :) Hipp je brz,Niveu sam cekala oko mjesec i po a Nuxe je isto dosta brz..slala sam jos hrpu njih za sebe :D
Tako sam i ja i svasta sam dobila,i za mene i za bebu,hehe non stop poštar nešto donosi samo od Novalaca još ništa a ima sigurno 2ipo mj da sam se učlanila

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
i ja sam razm.dal da odaberem za poslije poroda, ali taman sam potrosila kutiju pa sam isla na srecu mozda brzo posalju i tak je i bilo :)
nalah,to su ti centravit postnatal vitamini od dietpharma.
Nalah od dietpharma centravit postnatal vitamini i minerali za mame poslije poroda

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
e to od dietpharma sam i ja dobila i hippovo sam dobila..tea imas mozda email adresu od nuxe?hvala .
e to od dietpharma sam i ja dobila i hippovo sam dobila..tea imas mozda email adresu od nuxe?hvala .
Ne moras otici na njihovu stranicu samo upises Nuxe i odma na njihovoj stranici pise da se prijavis i primis uzorke pa ispunis:)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
zebrica
Ja sam poslala za dietpharm ali prenatal imam još vremena pa ako dođe da ne moram trošiti na vitaminčeke, od novalca mi je stigao termometar a od bebimila radosnica i baš je slatka. U roku mjesec dana sve jedino još čekam konzum da nekaj pošalje.
I moram reći da paketići kaj se pokupe u ljekarni imaju baš zgodne knjižice i obradovali su me :D
A za Niveu, Nup i Hipp na njihovoj stranici upit se pošalje ili baš na e mail. Ili dođem pod kontakt i kažem aj mi pošaljite testere
novalac njihova email adresa je info@novalac.net jel na tu adresu preko svog maila saljem da zelim pokloncic ili se moram uclanit pa onda?kolko se ceka novalac?
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji