Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    29. Kolovoz 2014. 14:01

Ja sam isto to od dietpharma dobila a ja sam uzela one vitamine poslije poroda :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 14:02

Koji su to?

Tejuska♡
    29. Kolovoz 2014. 14:04

Cure samo saljite i trazite testere ja sam trazila i dobila od Nivee,Hippa,za sebe od Nuxe,,samo posaljite upit da bi htjeli probat i posalju vam :) Hipp je brz,Niveu sam cekala oko mjesec i po a Nuxe je isto dosta brz..slala sam jos hrpu njih za sebe :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    29. Kolovoz 2014. 14:05

i ja sam razm.dal da odaberem za poslije poroda, ali taman sam potrosila kutiju pa sam isla na srecu mozda brzo posalju i tak je i bilo :) 

nalah,to su ti centravit postnatal vitamini od dietpharma.

Tejuska♡
    29. Kolovoz 2014. 14:06

Nalah od dietpharma centravit postnatal vitamini i minerali za mame poslije poroda

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 14:09

Hvala!

Pilici
    29. Kolovoz 2014. 16:27

e to od dietpharma sam i ja dobila i hippovo sam dobila..tea imas mozda email adresu od nuxe?hvala .

zebrica

Jojo5
    30. Kolovoz 2014. 00:14

Ja sam poslala za dietpharm ali prenatal imam još vremena pa ako dođe da ne moram trošiti na vitaminčeke, od novalca mi je stigao termometar a od bebimila radosnica i baš je slatka. U roku mjesec dana sve jedino još čekam konzum da nekaj pošalje.
    I moram reći da paketići kaj se pokupe u ljekarni imaju baš zgodne knjižice i obradovali su me :D

A za Niveu, Nup i Hipp na njihovoj stranici upit se pošalje ili baš na e mail. Ili dođem pod kontakt i kažem aj mi pošaljite testere

Pilici
    30. Kolovoz 2014. 12:22

novalac njihova email adresa je info@novalac.net jel na tu adresu preko svog maila saljem da zelim pokloncic ili se moram uclanit pa onda?kolko se ceka novalac?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.