Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    13. Ožujak 2014. 15:49

za sada me nije strah, imam osjecaj da cu izdrzati bez problema. svjesna sam da boli, ali ne zelim se prepustiti panici. kako bude, bit ce- ovako ili onako malo zlato ce mi na kraju toga biti u rukama 

Selmaa
    19. Ožujak 2014. 19:55

Ja jedva cekam da vidim + i sve to,i jedva cekam taj trenutak kad znam da raste u meni nesto sto mi nitko ne moze oduzeti ali sama pomisao na rezanje na porodu i puknuce medice i sivanje e to mi je najveci strah,ozbiljno mada nikako do sada nisam radjala 

antonio
    20. Ožujak 2014. 07:05

Cure moje ja jedva cekam da se porodim nemam strah nikakve boli vjerujem da ce sve bit u redu i da mi daju moju malu bebicu na prsa da je mogu konacno zagrliti i izljubiti.

bjap
    20. Ožujak 2014. 18:38

I ja jedva čekam da rodim, mislim, nije mi ni sad tako loše, pogotovo kad se mali bumbač počme prevtat po trbuhu, ali jedva čekam da napokon i ja doživim taj osjećaj i prislonim na prsa svoju bebu

venera
    20. Ožujak 2014. 21:31

Kako mi se bliži porod, sva sam nekako umornija, troma i stalno me nešto boli. Zna me često presijeći u leđima i sad već dva dana ako duže hodam me nešto bocka dolje, nisam sigurna je li pritisak od glavice ili nešto ne štima. Baš me zaboli na sekundu. Pomažite trudnice, je li to normalno?

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

MiA21
    21. Ožujak 2014. 10:51

Kad pomislim na porod stvori se "grč straha u želucu", a pošto ne znam vrištati, vježbam po kući (da izbacim nakupljen strah-ko promukla svraka), muž me nevoljko gleda pa uvijek ima koju "pametnu" gdje joj nije mjesto (nema vrištanja, to je u američkim filmovima, stisneš zube, dišeš itd.) Ali nakon njegove pametne "kako vrištim hahahahahha" Ali to su trenuci, ostalo se svodi na "joj kad ga stisnem, gricnem, poljubim" ufffff  Držim se slamke: "Svi smo rođeni stiglo vrijeme da i ja rodim!!!"

Ribetinica
    21. Ožujak 2014. 10:53

Ja cu sad u 20. tjedan trudnoce. Trudim se ne razmisljati puno o porodu jer mislim da bih onda mogla poceti panicariti. A to mi nema smisla. Kako me uhvati, tako ce mi biti. To moze biti par sati ili cijeli dan al eto. Od planiranja i panicarenja nemam nista. I stvarno, kad vidim koje su sve "mimoze" rodile, e pa onda mogu i ja! ;) Samo neka sve prodje u redu tako da bebica i ja mozemo sto prije kuci! :)

antonio
    21. Ožujak 2014. 11:39

Venera ne brini to je normalno pogotovo ako malo vise si na nogama gledaj sto vise odmarat ma da znam da je vec tesko i lezat,ja evo jedva cekam sedmi mj da se porodim imam osjecaj kao da mi vrjeme nikako ne prolazi ali proci ce i to.Joj kad nam daju nase male bebice u ruke nitko nece bit sretniji od nas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.