Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    07. Travanj 2014. 12:02

Ja sam u 33 tjednu. Jedva čekam pregled kod gin. da vidim koliko je bebać veliki jer me tako jako lupa da je to strašno.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

clericova
    09. Travanj 2014. 16:19

Cure, imam pitanje za iskusnije... Meni je sada 38 tjedana i u utorak sam bila prvi put na ctg-u. Doktor je rekao da je sve ok i da dođem natrag za 4 dana da ponovimo. E sad, očekivala sam da će ponavljati jednom tjedno, ali kaj to nije malo često- 4 dana? Koliko ste često vi hodale na ctg u tom razdoblju? Jel se to možda nešto sprema a on nije rekao? Samo se smješkal...:P

clericova
    09. Travanj 2014. 16:20

Pardon, pod utorak mislim jučer! :)

didich
    13. Travanj 2014. 12:57

ne brini sve ti je to ok,i ja sam isla svaka dva do tri dana.to ti je samo  zato sto si na samom kraju trudnoce i doktori zele malo cesce kontrole...

• nama
    15. Travanj 2014. 23:32

CTG se od 39.tj.radi i svaki drugi dan, po preporuci dr. To je baš kidanje živaca.... Čekanje na red, pa ležanje do utrnulosti, pa malo-malo pregled.... bzvz.

clericova
    16. Travanj 2014. 12:34

Ma baš bezveze, to sam si i ja mislila.. Ak se beba miče onda je očito sve ok, a trudove vjerujem da ću osjetiti kad počnu... A otkucaje čuje i muž kad nasloni glavu na trbuh..:P Hehehe... ;) Luda sam već od tih pretraga i doktora..:/

Tina0208
    16. Travanj 2014. 12:43

Hej clericova...bas sam postavila pitanje na terminima poroda gdje si i jesi li rodila...dugo te nije bilo tamo...
    kako prolaze zadnji dani??? jel ti frka???

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    04. Svibanj 2014. 18:23

ja se jos uvijek ne bojim poroda, a u 6. sam mjesecu. nadam se da ce tako i ostati  mene je medutim strah carskog reza, to me sad pocelo muciti iako nema nekih razloga za isti, stalno si razmisljam kako ce to biti ako bude potreban carski, kad cu vidjeti bebu, kad ce ju mm vidjeti.. eto trenutno sam u toj fazi, ah ti trudnicki hormoni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.