Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    28. Ožujak 2014. 12:56

Hahahha, jadne i te babice šta se svašt naslušaju. Jedna mi je mama pričala da joj babica nije dala da diže nogu na nogar, a  mami je tako štimalo. Sve dok slučajno nije babicu lupila tom nogom u glavu. Babica odustala od spuštanja noge, a ova rodila za 20min. 

Nego, Dare12, jel kažu šta zašt si rodila ranije? Jesi li imala rizičnu trudnoću ili nešto? Planirala sam s 33 tjedna počet prat dječju robicu i spremat torbu za rodilište, valda će to biti ok...

bjap
    28. Ožujak 2014. 18:18

Meni ciklusi traju oko 60 dana, pa tako računam da su mi plodni dani bili oko 45. dana ciklusa. Uglavnom, prema ultrazvuku i prema datumu zadnje menstruacije razlika je 4-5 tjedana, redovito se doktor koji bude na ultrazvuku šokira kak je mala beba, i onda ja svaki puta objašnjavam...

mmaammaa
    29. Ožujak 2014. 15:12

Hm... naravno da boli, to je prirodno. Ali sve ovisi od osobe do osobe. Meni osobno je prodo bio jako tezak, a uzela sam i epiduralnu. Deset sati sam se mucila dok beba nije izasla...ali npr. dvije cure koje su bile samnom u sobi rodile su prirodno bez epiduralne i obje su rekle da im nije bilo tako strasno. One su rodile u par sati, ali njihove bebe su imale oko 2kg i nes sitno, a moj bebac 3 i pol :)

31. Ožujak 2014. 12:04

Meni je termin po zadnjoj mengi 22.9. a prema uzv 1.10., ali ja sam imala neredovite cikluse pa je moja ginicka upisala u trudnicku knjizicu termin prema uzv jer sam izgleda imala ovulaciju malo kasnije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.