Hahahha, jadne i te babice šta se svašt naslušaju. Jedna mi je mama pričala da joj babica nije dala da diže nogu na nogar, a mami je tako štimalo. Sve dok slučajno nije babicu lupila tom nogom u glavu. Babica odustala od spuštanja noge, a ova rodila za 20min.
Nego, Dare12, jel kažu šta zašt si rodila ranije? Jesi li imala rizičnu trudnoću ili nešto? Planirala sam s 33 tjedna počet prat dječju robicu i spremat torbu za rodilište, valda će to biti ok...
Meni ciklusi traju oko 60 dana, pa tako računam da su mi plodni dani bili oko 45. dana ciklusa. Uglavnom, prema ultrazvuku i prema datumu zadnje menstruacije razlika je 4-5 tjedana, redovito se doktor koji bude na ultrazvuku šokira kak je mala beba, i onda ja svaki puta objašnjavam...
Hm... naravno da boli, to je prirodno. Ali sve ovisi od osobe do osobe. Meni osobno je prodo bio jako tezak, a uzela sam i epiduralnu. Deset sati sam se mucila dok beba nije izasla...ali npr. dvije cure koje su bile samnom u sobi rodile su prirodno bez epiduralne i obje su rekle da im nije bilo tako strasno. One su rodile u par sati, ali njihove bebe su imale oko 2kg i nes sitno, a moj bebac 3 i pol :)
Meni je termin po zadnjoj mengi 22.9. a prema uzv 1.10., ali ja sam imala neredovite cikluse pa je moja ginicka upisala u trudnicku knjizicu termin prema uzv jer sam izgleda imala ovulaciju malo kasnije...
Sortiraj odgovore
Najstariji