Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    28. Ožujak 2014. 12:55

u biti punih 40 ce biti 30.9., a dr.mi vodi termin 4.10. prema uzv.

bjap
    28. Ožujak 2014. 12:56

Hahahha, jadne i te babice šta se svašt naslušaju. Jedna mi je mama pričala da joj babica nije dala da diže nogu na nogar, a  mami je tako štimalo. Sve dok slučajno nije babicu lupila tom nogom u glavu. Babica odustala od spuštanja noge, a ova rodila za 20min. 

Nego, Dare12, jel kažu šta zašt si rodila ranije? Jesi li imala rizičnu trudnoću ili nešto? Planirala sam s 33 tjedna počet prat dječju robicu i spremat torbu za rodilište, valda će to biti ok...

Dare12
    28. Ožujak 2014. 14:37

bjap

Hahahha, jadne i te babice šta se svašt naslušaju. Jedna mi je mama pričala da joj babica nije dala da diže nogu na nogar, a  mami je tako štimalo. Sve dok slučajno nije babicu lupila tom nogom u glavu. Babica odustala od spuštanja noge, a ova rodila za 20min. 

Nego, Dare12, jel kažu šta zašt si rodila ranije? Jesi li imala rizičnu trudnoću ili nešto? Planirala sam s 33 tjedna počet prat dječju robicu i spremat torbu za rodilište, valda će to biti ok…

Mali je odlucija sam izac prije, nikakva infekcija niti rizicna  trudnoca...doktor mi je cak bija reka da je trudnoca bas po skolski...rodija se 36+2 po doktoru,a po meni 37+2...stavili su ga bili u topli krevetic i danas je napokon premjesten u obicni krevetac jer dobro napreduje.. 
    a ja san svu robicu i torbu za rodiliste spremila u 35 tjednu...svi se cudili kako san bila spremna, valjda neki osjecaj..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

bjap
    28. Ožujak 2014. 18:18

Meni ciklusi traju oko 60 dana, pa tako računam da su mi plodni dani bili oko 45. dana ciklusa. Uglavnom, prema ultrazvuku i prema datumu zadnje menstruacije razlika je 4-5 tjedana, redovito se doktor koji bude na ultrazvuku šokira kak je mala beba, i onda ja svaki puta objašnjavam...

mmaammaa
    29. Ožujak 2014. 15:12

Hm... naravno da boli, to je prirodno. Ali sve ovisi od osobe do osobe. Meni osobno je prodo bio jako tezak, a uzela sam i epiduralnu. Deset sati sam se mucila dok beba nije izasla...ali npr. dvije cure koje su bile samnom u sobi rodile su prirodno bez epiduralne i obje su rekle da im nije bilo tako strasno. One su rodile u par sati, ali njihove bebe su imale oko 2kg i nes sitno, a moj bebac 3 i pol :)

31. Ožujak 2014. 12:04

Meni je termin po zadnjoj mengi 22.9. a prema uzv 1.10., ali ja sam imala neredovite cikluse pa je moja ginicka upisala u trudnicku knjizicu termin prema uzv jer sam izgleda imala ovulaciju malo kasnije...

Tihanna27
    02. Travanj 2014. 12:02

Antonija84

Meni je termin po zadnjoj mengi 22.9. a prema uzv 1.10., ali ja sam imala neredovite cikluse pa je moja ginicka upisala u trudnicku knjizicu termin prema uzv jer sam izgleda imala ovulaciju malo kasnije…

Ista stvar je i kod mene prema zadnjoj mengi termin bi trebao biti 18.06....a kad ono ipak 9.07.svi doktori su bili zbunjeni i nitko mi nije tocno znao reci kad sam ostala trudna,tako da se sad svi ravnaju po bebici kako raste,kilazi itd.,a boga pitaj kad cu rodit...najbolje bit spreman odma od 18.06 pa iscekivat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI