Nata Mala, sad si nam svima olakšala, jer ako se med. sestra boji, onda je u redu da i nas ostale hvata panika.
Samo hrabro, ja ti želim da sve prođe u redu, da odeš kako se i dogovoriš, na spinalnu ida se možeš sa svojim bebijem odmah maziti. Znam da je svaka operacija strašna, ali gledaj to s pozitivne strane, tvoj bebi neće biti umoran od poroda,niti sav istiskan nego će odmah biti lijep i ružičast. Eto, ja vam želim dobro zdravlje i da uživate dok se napokon ugledate i pomazite.
renata, hvala na tješenju
renata, hvala na tješenju
Ma, možeš ti to!!, još ćeš nam se s hodnika rađaone javiti da je sve ok i da si super! Nemoj ništa previše razmišljati, tako je dogovoreno i tako mora biti! Razmišljaj pozitivno i kako ćeš kroz par dana imati svoje djetešce u rukama a ne da moraš čekati tamo do 41-42 tjedna!
Nata mala...nemoj paničarit...budeš vidila da će sve to ok biti ja isto nikad nisam ležala u bolnici al nekak si razmišljam da ti možda i nije tak loše...malo doć k sebi od svega i pripremit se za ono šta nas čeka kad dođemo doma....samo hrabro draga
Ipak se nije okrenuo... a dubila si na glavi i sve, e kada su tvrdoglavi!
Samo se drži to će tako brzo proći i začaš ćeš biti na nogama i jurcat okolo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji